Nissan Micra: de Private Leaseauto van het jaar

De Nissan Micra is in 2017 uitgeroepen tot Private Leaseauto van het jaar. Maar wat maakt de Nissan Micra nu zo’n geliefde personenauto onder de private lease rijders? Wat zijn de specificaties van de Micra en wat zijn de mogelijkheden om een Nissan Micra te leasen bij ROS Finance? U leest het in dit artikel!

Private Leaseauto van het jaar

De groeiende populariteit van private lease is de belangrijkste reden dat er in 2017 steeds meer leaseauto’s in Nederland rondrijden. In het eerste halfjaar van 2017 zijn er maar liefst 21.000 auto’s gefinancierd dankzij private lease.

Vanwege de stijgende populariteit en de grote behoefte aan private lease, wordt er nu voor het tweede jaar op rij de titel ‘Private Leaseauto van het jaar’ uitgereikt. De Nissan Micra is de opvolger van de Opel Astra, die vorig jaar uitgeroepen werd tot Private Leaseauto van het jaar.

Specificaties Nissan Micra

De Nissan Micra is een compacte, tweedeurs personenauto die populair is geworden dankzij de goede prijs-kwaliteitverhouding. De Micra is verkrijgbaar met zowel een 90pk benzine- als dieselmotor. Daarnaast beschikt de auto over een 7” multi kleurenbeeldscherm met navigatie. U kunt uw smartphone via Bluetooth eenvoudig koppelen aan uw Micra om te navigeren, uw favoriete muziek af te kunnen spelen of handsfree te bellen. 

Ook aan parkeren is gedacht. Dankzij de achteruitrijcamera en parkeersensoren aan de achterkant heeft u een beter inzicht tijdens het parkeren. Zodra u te dicht bij een obstakel of andere auto in de buurt komt, zullen de parkeersensoren dat aangeven om schade te voorkomen.

Terug naar overzicht