Opel Vivaro lancering 2019

Eind januari stelde Opel de nieuwe Opel Vivaro voor: een bedrijfswagen waarmee ondernemers nog beter uit de voeten kunnen. Sinds de eerste generatie van de Opel Vivaro in 2001, zijn er wereldwijd al miljoenen exemplaren geproduceerd.

Deze derde generatie zal in drie verschillende lengtematen beschikbaar zijn én het beste nieuws is nog: de nieuwe Opel Vivaro is al vanaf eind februari te bestellen en verschijnt deze nazomer bij de Nederlandse dealers.

Drie verschillende varianten

De nieuwe Opel Vivaro zal door Opel aangeboden worden als gesloten bestelwagen, dubbele cabine (met maximaal 6 zitplaatsen) en platform cabine (voor verschillende opbouwmaterialen). Qua specificaties verschillen de drie lengte varianten:

  • Kleinste Vivaro: 4,60 m lang, 5,1 inhoud, spullen bergen tot 3,32 m
  • Middelste Vivaro: 4,95 m lang, 5,8 inhoud, spullen bergen tot 3,67 m
  • Grootste Vivaro: 5,30 m lang, 6,6 inhoud, maximaal laadvermogen van 1.400 kg, maximaal trekgewicht van 2.500 kg, spullen bergen tot 4,02 m

De hoogte van deze nieuwe bedrijfswagen is beperkt tot 1,90 m, zodat de Vivaro in de meeste ondergrondse parkeergarages en winkelcentra met lage plafonds terecht kan. Toegang tot de lading krijg je gemakkelijk door de achterportieren en schuifdeuren aan weerszijden. De zijdeuren zijn elektrisch te openen, door een voetbeweging richting de sensoren. Opel heeft ook nog een elektrische variant van de Opel Vivaro op de planning staan.

Opel Vivaro

Een veilige en ontspannen rijervaring

Veiligheid en stabiliteit op de weg garandeert de Opel Vivaro door IntelliGrip-tractiecontrole. Dit is voornamelijk handig om te hebben wanneer je rijdt op gladde ondergronden, zoals modder, zand of sneeuw. De werfuitrusting biedt extra bodemspeling en bescherming van de carrosserie bodem. Daarnaast wordt de Vivaro ook met vierwielaandrijving aangeboden en wordt de rijervaring van de passagier extra ontspannen, door de systemen die de Vivaro biedt: head-up display, 180-achteruitrijcamera, waarschuwing voor mogelijke aanrijding met voorligger, automatische noodrem en cruise controle.

Ook een Opel Vivaro leasen? Bekijk hier de Open Vivaro modellen in onze leasevoorraad.

Terug naar overzicht