Operational Lease

BMW Operational lease

Zakelijk rijder en op zoek naar een nieuwe BMW? Misschien is een leaseauto wel iets voor u. Kies voor interessante voordelen en rijd uw BMW met operational lease. BMW staat bekend als producent van luxe, sportieve auto’s met veel vermogen. Technische innovaties zijn altijd belangrijk geweest bij BMW en dat zien we terug in de modellen. Kies nu voor de ideale BMW met operational lease.

vanaf €449 ,- per maand

Inclusief:

  • Onderhoud 
  • Reparatie
  • Verzekering
  • Belasting
Neem contact op    >
Vraag uw lease offerte aan
Bij operational lease blijft de leasemaatschappij (ook wel lessor genoemd) de rechtmatige eigenaar van de wagen.
Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Neem dan contact op met ROS finance
Telefonisch contact
0318 545 888
Of stuur een e-mail naar info@rosfinance.nl
  0657826326 (WhatsApp)

Operational lease bij ROS finance

Operational lease verschilt erg van financial lease. Bij operational lease blijft de leasemaatschappij namelijk de eigenaar van de auto. De berijder heeft alleen het gebruiksrecht. Wanneer de overeenkomst is afgelopen, wordt de leaseauto weer geretourneerd aan de leasemaatschappij. De leasemaatschappij  heeft diverse verantwoordelijkheden, waaronder onderhoud, verzekering en reparatie. Lees hier meer over wat het rijden van uw BMW met operational lease precies inhoudt en waarom het interessant voor u kan zijn.

Is operational lease iets voor u?

Weet u nog niet zeker welke vorm van financiering het beste bij u past? Onze professionals helpen u hier graag bij. Neem gerust contact op.