Operational Lease

Peugeot Operational lease

Als u op zoek bent naar de ideale nieuwe auto voor uw onderneming, is een Peugeot misschien wel iets voor u. Rijd uw Peugeot met operational lease en betaal een vast bedrag per maand. Peugeot is koploper in de ontwikkeling van technologieën die de CO2-uitstoot verminderen. Zowel de personenauto’s als bedrijfswagens van Peugeot voldoen keer op keer aan de snel veranderende verwachtingen. Kies nu de Peugeot die bij u past met operational lease.

vanaf €206 ,- per maand

Inclusief:

  • Onderhoud 
  • Reparatie
  • Verzekering
  • Belasting
Neem contact op    >
Vraag uw lease offerte aan
Bij operational lease blijft de leasemaatschappij (ook wel lessor genoemd) de rechtmatige eigenaar van de wagen.
Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Neem dan contact op met ROS finance
Telefonisch contact
0318 545 888
Of stuur een e-mail naar info@rosfinance.nl
  0657826326 (WhatsApp)

Operational lease bij ROS finance

Wanneer u kiest voor operational lease, wordt u niet de economische eigenaar van de auto. De berijder heeft dus alleen het gebruiksrecht. Wanneer de overeenkomst tot een einde komt, wordt de auto weer geretourneerd aan de leasemaatschappij. Omdat de leasemaatschappij de eigenaar is, is deze partij ook verantwoordelijk voor bijvoorbeeld onderhoud, reparatie en verzekering van de auto. Lees hier meer over wat het rijden van uw Peugeot met operational lease precies inhoudt.

Is operational lease iets voor u?

Als u nog niet zeker bent over de keuze uit de financieringsmogelijkheden, kunnen onze adviseurs hierbij helpen. Neem gerust contact op en stel uw vraag!