Operational Lease

Volkswagen Operational lease

Ondernemer en op zoek naar een nieuwe Volkswagen? Profiteer van interessante voordelen en kies uw Volkswagen met operational lease. Volkswagen hecht veel waarde aan innovatie, wat terug te zien is in haar modellen door een stevige wegligging, goede wendbaarheid en krachtige motoren. Kies nu voor uw ideale Volkswagen met operational lease.

vanaf €266 ,- per maand

Inclusief:

  • Onderhoud 
  • Reparatie
  • Verzekering
  • Belasting
Neem contact op    >
Vraag uw lease offerte aan
Bij operational lease blijft de leasemaatschappij (ook wel lessor genoemd) de rechtmatige eigenaar van de wagen.
Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Neem dan contact op met ROS finance
Telefonisch contact
0318 545 888
Of stuur een e-mail naar info@rosfinance.nl
  0657826326 (WhatsApp)

Operational lease bij ROS finance

Wanneer u kiest voor operational lease, blijft de leasemaatschappij de eigenaar van de auto. U heeft alleen het gebruiksrecht. Op het moment dat de overeenkomst is afgelopen, gaat de auto weer terug naar de leasemaatschappij. Dit zorgt ervoor dat de leasemaatschappij ook verantwoordelijk is voor bepaalde zaken, zoals onderhoud, reparatie en verzekering. Er zijn verschillende contractvormen, waar voor beide partijen verschillende regels bij komen kijken.  Lees hier meer over wat het rijden van uw Volkswagen met operational lease inhoudt en wat het verschil met financial lease is.

Is operational lease iets voor u?

Twijfelt u nog of operational lease de beste financiële optie is voor uw huidige situatie? Onze adviseurs helpen u graag verder. Neem gerust contact met ons op.