3 meest geleasde personenauto’s in kwartaal 1

Kwartaal één brengt verrassende resultaten met zich mee, maar liefst twee nieuwkomers in de top drie. Benieuwd naar de drie personenauto’s die het meest geleasd werden in het eerste kwartaal van 2019 via ROS Finance? Lees dan snel verder en wie weet doet u inspiratie op voor het leasen van een personenauto.

ROS finance helpt u graag met de financiering van uw leaseauto.

1. Volvo XC60

De Volvo XC60 is de nieuwkomer in het eerste kwartaal van 2019 en wij snappen direct waarom. Door de strakke lijnen en het Scandinavische karakter is de Volvo niet te missen. Zet daarnaast het premium comfort, indrukwekkende vermogen en efficiënte performance en u ziet direct waarom deze auto op nummer 1 staat. De Volvo XC60 is een uitstekende keuze voor de zakelijke rijder die veel eisen aan een auto stelt. Het is een zeer veilige, zuinige, comfortabele en sportieve personenauto. Verder beschikt de Volvo XC60 over veel ruimte met grote kofferbak van 505 liter uitbreidbaar naar 1444 liter. De Volvo XC60 is een echte allrounder die u in elke situatie zal bij staan.

Ook rijden in een Volvo XC60? Bekijk hier onze leasevoorraad.

2. Peugeot 208

De Peugeot 208 was afgelopen kwartaal op de tweede plaats terug te vinden. Met de verbeteringen die voor de 208, ten opzichte van de 207, zijn doorgevoerd is het dan ook geen verrassing dat deze auto wederom terug te vinden is in de lijst. De 208 is met de driecilindermotor een zuinige en stille auto. Daarnaast is het interieur uitstekend afgewerkt en biedt de auto zeer veel comfort. Met de 208 heeft Peugeot een zeer sterke en volwaardige zakelijke personenauto in de B-klasse geïntroduceerd. Door de karaktervolle uitstraling en de efficiënte motor verwachten wij nog veel van deze auto terug te zien.

Kiest u voor de Peugeot 208? Bekijk dan hier onze leasevoorraad.

3. Audi A5

Net als de Volvo XC60 is ook de Audi A5 een nieuwkomer in de lijst met meest geleasde personenauto’s. De Audi A5 is met de sportieve en elegante uitstraling een ijzersterke keuze voor de zakelijke rijder. Audi zelf noemt de A5 dé optimale mix van sportiviteit en fraai design, gekenmerkt door golvende lijn en krachtige spatborden. De auto is te verkrijgen als 3-deurs of 5-deurs en is erg gewild onder zakelijke rijders. Met de uitgebreide opties voldoet de Audi A5 aan elke wens, van compromisloos comfort tot keiharde sportiviteit. Zeer gewild als occasion leaseauto waardoor het zeer bereikbaar is om in een Audi te rijden.

Klaar voor de Audi A5? Bekijk dan hier onze leasevoorraad.

Terug naar overzicht