De populairste automerken bij ROS Finance in kwartaal 3

Maandelijks schaffen tientallen mensen een auto aan met een financiering van ROS Finance. Zoals u weet houden wij elk kwartaal bij wat de populairste geleasde bedrijfs- en personenauto’s van het moment zijn. Benieuwd wat de populairste geleasde auto’s in het derde kwartaal van 2018 waren? U leest het in dit artikel!

Top 5 meest geleasde bedrijfswagens

1.  Mercedes-Benz Sprinter

Net als in alle vorige kwartalen, staat de Mercedes-Benz Sprinter bovenaan in de “top 5 meest geleasde bedrijfsauto’s”. Met een maximale laadruimte van 17 m3 en een laadvermogen van 2.755 kg is het ook helemaal niet gek dat de Sprinter al voor lange tijd erg populair is. Daarnaast beschikt het Combi-model over een grote laad- én stoelruimte voor tot wel negen personen en zijn er zelfs koelwagens tot -18 graden verkrijgbaar onder de Sprinters.

Bekijk hier onze lease voorraad met Mercedez-Benz Sprinter bedrijfswagens.

2. Volkswagen Transporter

Comfortabel, veilig en zuinig. Al jarenlang staat de Volkswagen Transporter in het rijtje van bestverkochte bestelbussen. Ook bij ROS Finance is de Transporter al langere tijd één van de populairste bedrijfswagens. De zesde generatie van de Transporter biedt de grootste laadruimte in zijn klasse. Twee wielbases en drie dakvarianten geven een laadruimte van 5,8 tot 9,3 m3 en bieden een maximaal laadvermogen van 0,8 tot 1,4 t. De Transporter staat daarom niet voor niets op plek twee van deze lijst.

Ook een Volkswagen leasen? Bekijk hier onze lease voorraad met Volkswagen Transporter bedrijfswagens.

3. Renault Master

Deze bedrijfswagen is de meest verkochte lichte bedrijfswagen van Europa. De Renault Master is beschikbaar in maar liefst 300 verschillende versies! Dan is er altijd wel een Master die bij u past. Naast de erg handige 270 graden-draaibare achterdeuren beschikt de Renault Master over nog meer voordelen, zoals laadruimtebescherming, 150 liter opbergruimte voorin, hill-start assist en nog veel meer.

Wilt u een Renault Master leasen? Bekijk onze Renault Master modellen in de lease voorraad.

4. Mercedes-Benz Vito

Het tweede model van de Mercedes-Benz en op de vierde plaats staat de Vito. Deze bedrijfswagen is verkrijgbaar met voor-, achter- en vierwielaandrijving. Met een laadlengte van ruim drie meter en een laadvolume van 6,6m³ is de Mercedes-Benz Vito geschikte voor het vervoeren van zware beladingen. Met de Vito hoeft u zich geen zorgen te maken over de ruimte in uw bedrijfswagen.

Wilt u een Mercedes-Benz Vito leasen? Bekijk onze Mercedes-Benz bedrijfswagens in de lease voorraad.

5. Opel Vivaro

We sluiten de lijst af met de Opel Vivaro, de middelgrote bestelwagen die het comfort van een personenauto combineert met de functionaliteit van een bedrijfswagen. Hij is er volledig op gericht om iedere dag weer veel werk voor u te verzetten. De Vivaro heeft niet alleen een comfortabele cabine, maar is ook bijzonder representatief en betrouwbaar. Daarnaast gaat deze bedrijfswagen zuinig om met brandstof. Met een laadvermogen tot 1.325kg en een maximaal laadvolume van 8,6m3 is de Vivaro gemaakt om elke klus te klaren!

Bekijk onze lease voorraad met Opel Vivaro bedrijfswagens.

Top 5 meest geleasde personenauto’s

1. BMW 3-serie

Op plek één in de “top 5 meest geleasde personenauto’s” staat het succesmodel van BMW; de BMW 3-serie. Deze middenklasser werd in 1975 voor het eerst geproduceerd en is verkijgbaar als coupé, sedan, cabrio of touring. Een aanleiding voor het grote succes van de 3-serie heeft te maken met de grote variëteit aan modellen die de BMW 3-serie aanbiedt. Ook een groot voordeel aan deze auto is dat hij een hoge restwaarde heeft.

Wilt u een BMW-3 serie leasen? Bekijk ons aanbod in de lease voorraad.

2. Audi Q7

Op de tweede plek staat de eerste SUV van Audi, oftewel de Q7. Halverwege 2015 verscheen de huidige, tweede generatie van de Q7 in de Nederlandse showrooms. De personenauto werd toen langer, maar minder breed. Ook binnenin ziet de Q7 er gelikt uit met een vlot design, materialen van topkwaliteit en een strakke afwerking. Door de permanente vierwielaandrijving is er ook altijd kracht aanwezig. Belangrijk is vooral de bijtellingsvriendelijke plug-inhybride, die een 3,0-liter TDI combineert met een elektromotor.

Bekijk hier onze lease voorraad met Audi Q7 personenauto’s.

3. Volkswagen Golf

In onze top 5 meest geleasde personenauto’s komt deze auto altijd weer terug; De Volkswagen Golf. Het is een erg populaire keuze onder de personenauto’s en je ziet hem daarom ook overal rijden. De Golf is een auto met een lange levensduur en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het is een bescheiden auto voor iedereen en verdient daarom een terechte plek in deze lijst van meest geleasde auto’s bij ROS Financial Lease.

Wilt u een Volkswagen Golf leasen? Bekijk het aanbod in de lease voorraad.

4. Mercedes-Benz C-klasse

Een prachtige personenauto die is gemaakt voor puur rijplezier. De C-klasse begint bij een vermogen van 116pk en heeft een zuiniger gebruik van brandstof door de lichtgewicht constructie. Evenals ander modellen van de Mercedes klasse kenmerkt deze personenauto zich door de achterwielaandrijving, comfort en degelijkheid. Alle stoelen zijn voorzien van zijdelingse ondersteuning, die van toepassing komen als er bijvoorbeeld door een krappe bocht gereden wordt.

Wilt u ook een Mercedes-Benz C-klasse leasen? Bekijk onze Mercedes-Benz C-klasse in onze lease voorraad.

5. Dodge Ram

Alles uit Amerika is groot, zo ook deze reus. De eerste generatie van de Dodge Ram verscheen in 1981 en is momenteel al in zijn vierde generatie. Daarmee is het ook de populairste pick-up van Nederland en ziet u deze wagens steeds vaker. Met het vermogen van een V8 motor, rijd je met bijna 400 pk in deze Amerikaans pick up truck. Met een laadbak van 173 tot 195 cm lang is de Dodge RAM zelfs een van de snelste pick up trucks ter wereld.

Wilt u ook een Dodge Ram leasen? Bekijk ons aanbod in de lease voorraad.

Terug naar overzicht