5 meest geleasde personenauto’s kwartaal 4

Toen was er alweer een jaar voorbij. We zeggen 2018 vaarwel en kijken terug op een succesvol jaar waarin onze financial lease specialisten honderden klanten hebben voorzien van een financiering. Benieuwd welke personenauto’s in het laatste kwartaal van 2018 het meest geleasd werden via ROS finance? Lees dan snel verder en wie weet komt u op ideeën voor het leasen van een auto in 2019. Ook dit jaar helpen wij u graag met een financiering van een leaseauto.

De meest geleasde auto’s zijn:

  1. Audi A3
  2. Mercedes-Benz C Klasse
  3. Volkswagen Golf
  4. Mercedes-Benz A Klasse
  5. Peugeot 208

1. Audi A3

Een verfrissend en sportief ogende auto, dankzij de dynamische verhoudingen en de strakke designkenmerken. Zo omschrijft Audi het A3 model. De auto wordt neergezet als het luxere alternatief in de Golf-klasse, naast de BMW 1-serie en de Mercedes A-klasse, geen slecht rijtje om in thuis te horen. De Audi A3 is beschikbaar als 3-deurs en 5-deurs uitvoering. De Audi A3 is onder zakelijke rijders erg populair vanwege de sportieve look van de auto en tevens wordt de A3 vaak verkozen boven de A1, omdat veel Audi-rijders de A1 te compact vinden. Ook als occasion is de A3 een gewilde leaseauto, zo wordt het een stuk bereikbaarder om een Audi te rijden.

Ook de sportieve Audi 3 leasen? Bekijk hier onze leasevoorraad.

Audi A3 | ROS finance

2. Mercedes-Benz C Klasse

Samen met de grotere E-klasse is de C-Klasse de ruggengraat van het merk Mercedes-Benz. De absolute topper van de Mercedes-Benz C-Klasse is de Mercedes-AMG C 63 met de 4,0-liter biturbo V8, die over een vermogen van 476 pk beschikt. De overige C-modellen beschikken over achterwielaandrijving en een 4- of 6- cilindermotor. De motoren uit de C-Klasse zijn krachtig, stil en bouwen het vermogen van de auto geleidelijk op. Op het gebied van rijcomfort, veiligheid en uitstraling is de C-klasse een uitstekende keuze. 1000 kilometer rijden en fris weer uitstappen: dat is het comfort van de Mercedes-Benz C-Klasse.

Comfortabel lange afstanden afleggen? Bekijk hier de Mercedes-Benz C klasse in onze leasevoorraad.

Mercedes-Benz C klasse | ROS finance

3. Volkswagen Golf

Wanneer u aan Volkswagen denkt, denkt u waarschijnlijk automatisch aan de Golf, die in ongekend veel varianten verkrijgbaar is. De Golf is de meest verkochte auto ter wereld en ook onder zakelijke rijders een populaire auto om te leasen met financial lease. De compacte modellen (Up, Polo en Passat), de ruimtevarianten (Touran en Golf Plus), SUV’s (Tiguan en Touareg) en de retro Beetle maken het aanbod van Volkswagen compleet. De Volkswagen modellen staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Op zoek naar een nieuwe of tweedehands Volkswagen leaseauto? Bekijk hier onze leasevoorraad.

Volkswagen Golf | ROS finance

4. Mercedes-Benz A Klasse

In deze blog werd de Mercedes-Benz A-Klasse al eerder genoemd als auto die, samen met de BMW 1-serie en Audi A3, als luxere versie van de Golf-klasse wordt neergezet. Dit vanwege de lage hatchback en de sportieve rijeigenschappen van de derde generatie van de auto.

Om ook een rol te kunnen spelen in de compacte klasse, werd de A-Klasse halverwege de jaren ‘90 door Mercedes-Benz geïntroduceerd. In de eerste en tweede generatie bevond zich met 3,60 m de kleinste Mercedes ooit. Als occasion spreekt de Mercedes-Benz A-Klasse ook een jonger publiek aan, dat voorheen nog niet in een Mercedes reed. Daarmee was de A-Klasse in kwartaal 4 ook een populaire leaseauto onder jonge ondernemers.

Bekijk hier de leasevoorraad met de Mercedes-Benz A-Klasse.

Mercedes-Benz A Klasse | ROS finance

5. Peugeot 208

In vergelijking met de Peugeot 207 is de 208 flink vooruit gegaan als het aankomt op gewicht en zuinig rijden. De 208 is namelijk ruim 100 kg lichter en met de komst van een driecilinder motor rijdt de auto een stuk zuiniger dan zijn voorganger. De 208 biedt ondanks de kleinere afmetingen meer binnenruimte. De afwerking van het interieur is vakkundig gedaan, de stoelen zijn goed verstelbaar en comfortabel. Met dit model hoopt Peugeot weer aan de top te komen in de B-klasse. Dit lukte eerder niet met de 207, die door Peugeot-rijders werd bestempeld als te log en lomp. De Peugeot 208 bleek ook in kwartaal 4 een populaire leaseauto te zijn vanwege het lichte gewicht, het zuinige brandstofverbruik en een interieur en exterieur dat veel zakelijke rijders aanspreekt.

Wilt u een nieuwe of tweedehands Peugeot 2018 leasen met financial lease? Bekijk hier de leasevoorraad Peugeot 208.

Peugeot 208 | ROS finance

Bent u ondernemer of zzp’er en wilt u één van deze populaire personenauto’s leasen met financial lease? Vul uw informatie in in de leasecalculator en vraag een vrijblijvende offerte aan. U kunt al binnen 24 uur rondrijden in uw leaseauto!

Terug naar overzicht