De populairste stationwagens

De stationwagen: een geliefde auto voor zowel mensen met een groot gezin als taxichauffeurs en zakelijke rijders. Wist u dat de stationwagen deze naam draagt omdat het model oorspronkelijk bedacht werd om mensen van treinstations op de halen en hen inclusief hun bagage te vervoeren naar hun hotel of huis? De stationwagen staat dan ook bekend om haar grote bagageruimte en het optimale rijcomfort, waardoor de auto geschikt is voor diverse doeleinden.

Vrijwel elk automerk heeft een stationwagen in haar assortiment. Ook bij ROS Finance worden stationwagens vaak geleast door zakelijke rijders, vanwege de rijke uitrusting waarover diverse stationwagens beschikken.

In deze blog delen we de meest populaire stationwagens van 2017 met u en kunt u alle specificaties van de diverse stationwagens bekijken.

Audi A6 Stationwagen

De Audi A6 was het afgelopen jaar de meest geleaste stationwagen bij ROS Finance.

Deze stationwagen staat bekend om haar innovatieve technologieën, het sportieve design en de rijke uitrusting. Zo beschikt de stationwagen over een Bose Surround Sound geluidsinstallatie en een uitgebreid infotainmentsysteem die alle informatie toont op een grote kleurendisplay.

De Audi A6 kan naar wens geleverd worden met quattro permanente vierwielaandrijving, wat zorgt voor een betere grip op de weg, met name in bochten.

De Avant S Line Edition is het sportmodel met diverse soorten motoren en transmissies die bij uw rijstijl aansluiten en beschikt over onder andere parkeerhulp plus, strakke LED-koplamen en automatische airconditioning.

Audi A6 leasen? Dat kan al vanaf €142,80 per maand met financial lease.

BMW 5-serie Touring | ROS finance

BMW 5 Serie Touring

De BMW 5 Serie bestaat uit een sedan en een stationwagen. Het stationwagenmodel wordt door BMW ‘Touring’ genoemd en kwam voor het eerst op de markt in 2011. De Touring is een vaak geleaste personenauto, dankzij het sportieve design, maximale comfort en uitmuntende rijeigenschappen voor de zakelijke rijder.

De Touring rijdt zuinig en kent een gemiddeld brandstofgebruik van 1 op 18. De Touring beschikt over het Bowers & Wilkins Diamond Surround System die op elke zitplaats geluidskwaliteit van topkwaliteit levert.

Uniek aan de BMW 5 Serie Touring is de Touch Interface waarmee onder andere navigatie, media en communicatie geregeld kan worden.

BMW 5 Serie Touring leasen? Dat kan al vanaf €132,37 per maand bij ROS Finance.

Volkswagen Passat | ROS finance

Volkswagen Passat Variant

BMW is niet het enige merk dat kiest voor een unieke naam voor haar stationwagenmodel, want de stationwagen van de Volkswagen Passat wordt ‘Variant’ genoemd. De Volkswagen Passat Variant heeft drie verschillende uitvoeringen: de Trendline, Comfortline en Highline. Keuze genoeg dus, zeker als je bedenkt dat er ook nog eens 10 verschillende kleuren, 16 interieuren en 12 soorten motoren en velgen zijn.

De Passat Variant beschikt over diverse veiligheidstechnologieën zoals voetgangersherkenning, Trailer Assist en file-assistent.

Volkswagen Passat leasen? Dat kan vanaf €88,25 per maand bij ROS Finance.

Stationwagen leasen

Bent u na het lezen van deze blog enthousiast geworden over de stationwagen? Bekijk onze leasevoorraad, selecteer de stationwagen die voldoet aan uw wensen en eisen en vul de leasecalculator in om het maandelijkse leasebedrag te berekenen.

Terug naar overzicht