Steeds meer leaseauto’s in 2017

Dat de Nederlandse auto lease sector continu groeit, merken we ook bij ROS Finance. Steeds meer bedrijven en consumenten weten ROS Finance te vinden voor een financiering voor de aanschaf van een bedrijfswagen of personenauto’s.
De Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen (VNA) presenteerde begin deze maand nieuwe cijfers over de Nederlandse leasevloot.

Uit de cijfers van VNA blijkt dat de Nederlandse leasevloot het eerste halfjaar van 2017 met 32.750 auto’s is toegenomen naar een aantal van 752.000 (stijging van 4,6% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar).

Opvallend is dat deze stijging voornamelijk te danken is aan het aantal afgesloten private leasecontracten. Daar werd namelijk een stijging genoteerd van maar liefst 31,2% ten opzichte van vorig jaar. In het eerste half jaar van 2017 werden maar liefst 21.000 auto’s gefinancierd dankzij private lease.

Wist u dat inmiddels 1 op de 10 auto’s een private lease auto is? Deze ontwikkeling is ook duidelijk merkbaar bij ROS Finance, waar we na de introductie van private lease in februari steeds meer aanvragen ontvangen voor een private leasecontract.

Private lease bij ROS Finance

Private lease biedt u de mogelijkheid om een auto te rijden voor een vast bedrag per maand. U komt nooit voor onverwachte kosten te staan, omdat onder andere de reparatie en het onderhoud, verzekeringen en belastingen inbegrepen zijn bij het bedrag dat u per maand betaalt. Als u graag zekerheid heeft, is private lease bij ROS Finance een goede keuze!

Financial lease

Financial lease is een dienst die veel voordelen biedt voor ondernemers. U weet als ondernemer zijnde hoe belangrijk een bedrijfswagen kan zijn, maar ook dat de aankoop van een nieuwe auto een flinke impact kan zijn op uw liquiditeit.

Om het ondernemen voor u eenvoudig te houden, kunt u bij ons een bedrijfswagen of personenauto leasen. U betaalt hiermee de auto in maandelijkse termijnen, terwijl u zelf economisch eigenaar van de auto bent. Hiermee financieren wij de auto voor u, terwijl u een vast bedrag afbetaalt voor de aankoop, reparatie en onderhoud van uw auto.

Wilt u meer weten of bent u geïnteresseerd in het leasen van een auto? Neem Contact met ons op, of bekijk welke mogelijkheden wij u bieden in onze leasevoorraad.

Terug naar overzicht