Leaseauto van de maand: Renault Clio

Iedere maand lichten wij een leaseauto uit. Dit is een populaire bedrijfswagen of personenauto waar wij graag meer over vertellen. Welke auto dit is, is gebaseerd op verschillende eigenschappen, waaronder de populariteit van de auto en de beschikbaarheid in onze leasevoorraad.  De leaseauto van de maand december is de Renault Clio. 

Renault Clio | ROS finance

 Renault Clio in het kort

De Renault Clio is al jaren niet weg te denken uit het straatbeeld en staat er bekend om dat het een compacte auto is die ontzettend veel te bieden heeft. Het is de best verkochte Franse auto aller tijden en ook op het gebied van veiligheid loopt de Clio voor. In het B-segment is het de eerste auto ooit die vijf sterren behaalde op de EuroNcap test. In 2019 is de nieuwe generatie op de markt gekomen waarbij, naast het rijden op reguliere brandstoffen, elektrisch rijden een feit is geworden voor de liefhebbers van de Renault Clio.

De verschillende generaties van de Renault Clio

Sinds het ontstaan van de Clio in 1990 biedt de auto elke generatie nieuwe functionaliteiten, zoals hoge richtlijnen qua interieur in de tweede generatie (1998) en het ontstaan van de ruimer opgezette Clio Estate in de derde generatie (2005). De vierde generatie (2012) werd gekenmerkt door een modernere look, waarbij ook een groot multimedia scherm is geplaatst. De elektrische vijfde generatie is sinds vorig jaar te verkrijgen. Alle grote ontwikkelingen in de afgelopen vier generaties zijn overgedragen naar de vijfde generatie waardoor de bestuurder in alle luxe en comfort zich kan verplaatsen.

  • Renault Clio 1 (1990 – 1998) 
  • Renault Clio 2 (1998 – 2005) 
  • Renault Clio 3 (2005 – 2012) 
  • Renault Clio 4 (2012 – 2019) 
  • Renault Clio 5 (2019 – heden)

De concurrenten van de Renault Clio

De grootste concurrenten van de Renault Clio binnen onze leasevoorraad zijn:

Een Renault Clio leasen?

Wilt u de leaseauto van de maand leasen? Bij ROS finance vindt u zowel nieuwe modellen als occassions van de Renault Clio. Bekijk de verschillende uitvoeringen in onze leasevoorraad. Heeft u bij een andere garage of autodealer de Clio gezien? Ook dan kunt u uw auto laten financieren door ROS finance. Financial lease biedt u meerdere financiële voordelen. Betaal een laag, vast bedrag per maand en rijd binnen 24 uur de weg op in uw nieuwe Renault Clio. Bereken met behulp van onze lease calculator vast het maandelijkse leasebedrag.

Terug naar overzicht