Top 5 meest geleasde bedrijfswagens kwartaal 3 2019

Benieuwd welke bedrijfswagens het meest geleasd werden via ROS finance in het derde kwartaal van 2019? Lees meer over de vijf populairste bedrijfswagens van de afgelopen maanden en ontdek of de ideale bedrijfswagen voor uw onderneming er tussen zit. 

  1. Mercedes-Benz Sprinter
  2. Ford Transit Custom
  3. Iveco Daily
  4. Mercedes-Benz Vito
  5. Renault Trafic

1. Mercedes-Benz Sprinter

De winnaar van deze top vijf is niet verrassend en komt hier al jarenlang in terug. Deze bedrijfswagen is geliefd bij veel ondernemers, vanwege zijn maximale laadruimte van 17 m3 en laadvermogen van 2.755 kg. Ideaal voor zowel zware materialen als grote groepen personen. De Sprinter kan tot wel negen personen vervoeren.

De Mercedes-Benz Sprinter is een krachtige en stijlvolle bedrijfswagen. Deze auto komt in veel uitvoeringen en is efficiënt en betrouwbaar voor iedere zakelijke rijder. Bekijk de Mercedes-Benz Sprinter bedrijfswagens in onze leasevoorraad.

Mercedes-Benz Sprinter | ROS finance

2. Ford Transit Custom

Net als de nummer één, is de Ford Transit Custom ook een bekende bedrijfswagen in deze top vijf. De Transit Custom is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en biedt hierin veel mogelijkheden. U kiest voor een gesloten bedrijfswagen met een korte of lange wielbasis, maximaal drie zitplaatsen en een laadvermogen tussen de 685 kg en 1459 kg. Op zoek naar een personenbus? De Transit Custom is ook beschikbaar met zes of negen zitplaatsen. Als ondernemer kunt u dus bijna altijd een geschikte Ford Transit Custom vinden.

Benieuwd naar alle uitvoeringen van deze populaire bedrijfswagen? Bekijk de Ford Transit Custom in onze leasevoorraad.

Ford Transit Custom | ROS finance

 

3. Iveco Daily

De Iveco Daily is een veelzijdige en unieke bedrijfswagen, die beschikt over een laadruimte tot 19.6 m3 en to 2.700 kg kan dragen. Dit maakt de Daily geschikt voor zowel pakket- of koeriersdiensten als het vervoeren van zwaardere materialen. Deze bedrijfswagen biedt veiligheid op de weg en maakt gebruik van nieuwe technologie om zijn bestuurder 

comfort te bieden. Zo geniet u als ondernemer van een veelzijdige en betrouwbare bedrijfswagen. Is de Daily misschien wel de ideale auto voor uw onderneming? Bekijk de Iveco Daily in onze leasevoorraad.

Iveco Daily | ROS finance

4. Mercedes-Benz Vito

Wanneer u op zoek bent naar een comfortabele bedrijfswagen, die u ook als personenauto kunt gebruiken, is de Mercedes-Benz Vito misschien wel iets voor u. Met de Vito bent u verzekerd van maximale veiligheid op de weg en een lager brandstofverbruik. Ideaal voor de zakelijke rijder die veel onderweg is. U kiest daarnaast voor een bedrijfswagen met extra veel laadruimte of juist een capaciteit voor negen personen. Bekijk de Mercedes-Benz Vito in onze leasevoorraad en kies de uitvoering die het beste bij uw onderneming past.

Mercedes-Benz Vito | ROS finance

5. Renault Trafic

Ook wanneer u op zoek bent naar een compactere bedrijfswagen kunt u bij ons terecht. De Renault Trafic haalt de top vijf nog net dankzij zijn ergonomische stoelen, verstelbare stuurwiel en diverse opbergmogelijkheden. U kunt al uw benodigdheden voor uw onderneming meenemen naar iedere klus. De Trafic heeft daarbij een krachtige uitstraling, vanwege de karaktervolle koplampen, brede bumpers en vergroot logo. Daarnaast biedt de Trafic extra laadruimte en is hij geschikt voor meerdere passagiers. Klinkt deze bedrijfswagen als de ideale auto voor uw onderneming? Bekijk de Renault Trafic in onze leasevoorraad.

Renault Trafic | ROS finance

Terug naar overzicht