Top 5 meest geleasde bedrijfswagens kwartaal 4 2019

Bent u voor uw onderneming op zoek naar een nieuwe of tweedehands bedrijfswagen? Bekijk dan de top vijf bedrijfswagens die in het laatste kwartaal van 2019 geleasd werden bij ROS finance. Misschien staat uw nieuwe auto hier wel tussen!

1. Mercedes-Benz Sprinter

Nu tweemaal op rij staat de Mercedes-Benz Sprinter bovenaan in deze top vijf. De auto was in het derde kwartaal van 2019 al erg geliefd bij veel ondernemers; in het laatste kwartaal is hier niks aan veranderd. Dit heeft onder andere te maken met zijn maximale laadruimte van 17 m3 en laadvermogen van 3.144 kg. De auto is zeer geschikt voor zowel het vervoeren van zware materialen als van grote groepen personen. De Sprinter Tourer kan tot wel negen personen vervoeren en is beschikbaar in verschillende varianten met ieder een andere opzet van de zitplaatsen.

De Mercedes-Benz Sprinter is geavanceerd, efficiënt, krachtig, stijlvol en bovenal betrouwbaar als bedrijfswagen voor uw onderneming. Bekijk de verschillende uitvoeringen van de Mercedes-Benz Sprinter in onze leasevoorraad.

2. Volkswagen Transporter

De Volkswagen Transporter heeft zich ook al eerder laten zien in dit rijtje en was aan het einde van 2019 weer erg populair bij ondernemers. De Transporter is comfortabel, veilig en zuinig. Met een laadvolume van 5.8 m3, een laadvermogen van 1386 kg en extra opbergruimte is de auto geschikt voor het vervoeren van materialen en is het interieur een goed georganiseerde werkplek. De Transporter is een auto die zelfs na vele gereden kilometers indruk blijft maken met zijn hoge kwaliteit.

Denkt u dat de Transporter past bij u als ondernemer? Bekijk de verschillende uitvoeringen van deze krachtige Volkswagen Transporter in onze leasevoorraad.

3. Mercedes-Benz Vito

Mercedes-Benz haalt de top vijf deze keer met twee modellen. De Mercedes-Benz Vito staat op de derde plek, onder andere omdat de auto veiligheid en comfort biedt aan zijn bestuurder. Daarnaast verbruikt de Vito minder brandstof en biedt hij extra veel laadruimte. Ideaal voor de ondernemer die veel onderweg is. De bedrijfswagen is ook als personenauto te gebruiken met een maximale capaciteit voor negen personen. 

Bent u geïnteresseerd in de Vito voor uw onderneming? Bekijk de Mercedes-Benz Vito in onze leasevoorraad en wie weet rijd u binnenkort weg in deze auto!

4. Iveco Daily

In de 40 jaar dat de Iveco Daily al wordt geproduceerd, wordt dit model continu verbeterd. De rijervaring en beleving in de Daily zijn van steeds hoger niveau. De bestuurder geniet van comfort, veiligheid en de nieuwste technologieën. Deze veelzijdige en unieke bedrijfswagen beschikt over een maximale laadruimte van 19.6 m3 en kan tot 2.700 kg dragen. De Iveco Daily is daardoor erg geschikt voor het vervoeren van grote en zware materialen.

Past de Iveco Daily bij uw onderneming? Bekijk de verschillende uitvoeringen van de Iveco Daily dan in onze leasevoorraad.

5. Ford Transit

Waar in kwartaal drie van 2019 de Ford Transit Custom nog in de top vijf thuis hoorde, haalt deze keer de Ford Transit het rijtje nog net. De Transit is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en heeft een opvallend, modern design. De nieuwe Transit biedt slimme, innovatieve technologieën, wat de rijbeleving van de bestuurder erg aangenaam maakt. Deze betrouwbare bedrijfswagen is daarnaast ideaal voor de ondernemer die veel laadruimte nodig heeft.

Bent u benieuwd naar de geavanceerde technologie van de Ford Transit en denkt u dat deze bedrijfswagen bij uw onderneming past? Bekijk de Ford Transit dan in onze leasevoorraad.

Terug naar overzicht