Tweedehands auto leasen met financial lease: kan dat?

Wilt u een auto aanschaffen met financial lease, maar twijfelt u tussen een nieuwe en tweedehands auto? Goed nieuws: want het is zeker mogelijk om een tweedehands auto of bedrijfswagen aan te schaffen met financial lease, in tegenstelling tot wat veel mensen denken.

Het kan voor u als ondernemer/zzp’er zeer aantrekkelijk zijn om in plaats van een nieuwe auto te kopen of leasen, een tweedehands auto aan te schaffen via financial lease. ROS finance biedt u een ruim aanbod van 25.000 nieuwe én tweedehands auto’s. Door een tweedehands auto te leasen in plaats van te kopen, hoeft u niet in één keer een grote investering te doen, omdat u de kosten over een langere tijd spreidt. Bij ROS finance kiest u voor een leaseperiode van 12, 24, 36, 48, 60 of 72 maanden.

5 redenen voor het leasen van een tweedehands auto

Er zijn verschillende redenen waarom het voor u voordelig kan zijn om een tweedehands auto aan te schaffen met financial lease. De voordelen op een rijtje:

  • U een betaald een vast, laag maandbedrag;
  • Geen startkapitaal nodig;
  • Geen jaarcijfers nodig;
  • Goedkopere verzekeringspremie;
  • Binnen 24 uur rondrijden in uw tweedehands auto.

Omdat u kiest voor een tweedehands auto, is het vaste bedrag dat u per maand betaald nog lager, dan wanneer u zou kiezen voor het leasen van een nieuwe auto. Verder hoeft u geen grote investering te doen, om in een tweedehands auto rond te rijden. Naast dat u geen startkapitaal nodig heeft, heeft u ook geen jaarcijfers nodig om een tweedehands auto te kunnen leasen. De algemeen lagere waarde van tweedehands auto’s leidt ook nog eens tot goedkopere verzekeringspremies, doordat de kosten voor het vervangen van onderdelen van een tweedehands auto voor een verzekeraar lager zijn. De financiering voor uw tweedehands auto kan al binnen 24 uur geregeld zijn bij ROS finance.

Hoe lease ik een tweedehands auto?

Een tweedehands auto least u bij ROS finance gemakkelijk en snel in 4 stappen:

  1. U kiest in onze leasevoorraad de tweedehands auto uit die u wilt leasen;
  2. Met de ROS finance lease calculator berekent u uw vaste, lage maandelijkse leasebedrag;
  3. U vraagt een offerte aan en binnen 24 uur komen wij bij u terug;
  4. De lease overeenkomst wordt opgesteld en ondertekend.

Twijfelt u tussen het leasen van een nieuwe of tweedehands auto? Bekijk de voor- en nadelen van beide opties in dit blogartikel.

Bent u ondernemer of zzp’er en wilt u een tweedehands bedrijfs- of personenauto leasen met financial lease? Vul uw informatie in in de leasecalculator en vraag een vrijblijvende offerte aan, waar u nu dus zelfs kunt kiezen voor een looptijd van 72 maanden. U kunt al binnen 24 uur rondrijden in uw leaseauto!

Terug naar overzicht