Uitgelicht: De Hyundai i20 in 2021

De Hyundai i20 is sinds 2008 te vinden op de Nederlandse wegen. Deze eyecatcher van Hyundai staat bekend om zijn betrouwbaarheid en bovenal zijn veiligheid. Sinds de intrede van de eerste generatie i20 heeft het Zuid-Koreaanse automerk niet stilgestaan. Zo ging de i20 in 2020 de derde generatie in. In deze blog kijken wij terug op deze versies en lichten wij de i-Motion en N Line uit.

  1. Derde generatie i20
  2. Hyundai i20 N Line
  3. Direct een nieuwe Hyundai i20 leasen?

Wij hebben al diverse uitvoeringen van de nieuwe Hyundai i20 in onze leasevoorraad

Hyundai i20 | ROS Finance

Derde generatie i20

In 2020 zijn er vier verschillende Hyundai i20 modellen op de markt gebracht. Dit zijn de i-Motion, Comfort, Comfort Smart en de Premium.

De Hyundai i20 is het instapmodel en is een comfortabele en compacte personenauto die genoeg biedt om in alle luxe rond te rijden. Daarbij zitten op deze versie opties als noodremassistentie met voetgangersherkenning, Lane Assist en andere eigenschappen om zo de veiligheid te waarborgen.

De Hyundai i20 i-Motion is voor de zakelijke rijder een uitstekende keuze. Zo vindt u bovenop de bovenstaande extra’s ook nog luxe als cruise control en heerlijk zittende stoelen.

Wanneer je meer betaald kom je uit bij de Comfort, Comfort Smart en tot slot de Premium. In de onderstaande tabel hebben wij alle extra opties die bij deze prijzen zijn inbegrepen weergegeven: 

 

Voordelen | type i20 i-Motion.   Comfort    Comfort Smart   Premium   
Airco

x

x x

x

Noodremassistent

x

x x

x

Voetgangersherkenning

x

x x

x

Cruise control

x

x x

x

Digitaal instrumentenpaneel x x

x

Achteruitrijcamera met hulplijnen x x

x

BlueLink – Smartphone-app x

x

Multimedia Scherm met ingebouwde navigatie x

x

Bose Premium Audiosysteem

x

Stoelverwarming

x

Volautomatische Airconditioning

x

Hyundai i20 N Line

Bent u toch op zoek naar een iets meer sportieve auto dan een derde generatie i20? Geen zorgen, Hyundai heeft ook aan u gedacht! Zo is de Hyundai i20 N Line beschikbaar in de lente van 2021. Deze auto beschikt over een geweldig uiterlijk en een sportief interieur. 

Op de i20 N Line vindt u sportieve, dynamische lijnen die over de gehele auto te zien zijn, een dubbele uitlaat en een grijze bies die loopt onder de grille. 

Aan de binnenkant van de Hyundai i20 N Line vindt u comfortabele en bovenal sportieve bekleding met daarop verschillende rode accenten. Deze rode accenten zijn over het gehele interieur terug te vinden. Op meerdere plekken is ook het N-logo verwerkt en de pedalen beschikken over een strak, aluminium design. 

Direct een nieuwe Hyundai i20 leasen?

Bij ROS finance vindt u dit nieuwe model in onze leasevoorraad. Rijd binnen 24 uur de weg op tegen een vast en laag maandbedrag. Bereken met behulp van onze lease calculator uw maandelijkse leasebedrag voor de Hyundai i20. Heeft u nog vragen of ontvangt u graag extra informatie? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u graag.

Terug naar overzicht