Vers van de pers: Nieuwe autolanceringen januari 2018

Januari was een maand waarin weer een aantal prachtige nieuwe auto’s werd gelanceerd. Een goed begin van 2018 dus! Het was de maand van de vernieuwde en verbeterde Nissan Leaf, de langverwachte Volkswagen Up! GTI en de Europese Ford EcoSport. Uiteraard kunt u deze auto’s binnenkort al leasen bij ROS finance.

De nieuwe Nissan Leaf

Nissan leaf | ROS finance

De Nissan Leaf maakte in 2010 zijn debuut en werd toen al eigenlijk snel voorbij gelopen door andere aanbieders. De nieuwe Nissan Leaf moet daar verandering in aanbrengen. De vijfdeurs hatchback sluit in ieder geval perfect aan op de nieuwste modellen van het merk. Deze nieuwe versie onderscheidt zich van de rest door de blauwe V-motion grill op de voorkant.


Het bereik van de Nissan Leaf

Dankzij een 150 pk sterke elektromotor met een koppel van 320 Nm biedt deze Nissan Leaf bijzonder vlotte prestaties. Daarnaast is de capaciteit van de batterij toegenomen tot 40 kW. Daarmee haalt de Leaf volgens NEDC-norm een afstand van 378 kilometer. In de praktijk is dat ongeveer 275 kilometer.

De innovaties van de Nissan Leaf

Op technisch gebied heeft de Nissan Leaf bijzonder grote stappen gezet met de ProPilot, waarmee de Leaf zelfstandig op een rijstrook op de snelweg kan rijden. ProPilot Park parkeert de Leaf volledig geautomatiseerd in een parkeervak en met e-Pedal is handmatig remmen bijna niet meer nodig. Kortom, Nissan maakt innovaties uit hogere segmenten beschikbaar voor de middenklasse.

Verder is de nieuwe Leaf is uitgerust met V2G-technologie waardoor de auto kan worden opgenomen in een elektriciteitsnetwerk.

De langverwachte Volkswagen Up! GTI

Volkswagen UP GTI | ROS finance

De Up! beschikt over alle ingrediënten van de echte Volkswagen GTI. Met een sterke 115 pk 1 liter 3 cilinder turbo motor doet de Up! de legendarisch drie letters GTI eer aan. Deze motor levert precies dezelfde prestaties als de eerste Golf GTI uit 1976.


De rode accenten van de Up! GTI

Met de Up! ben je in 8,8 seconden op de 100 km/h dankzij de combinatie van 200 Nm met een laag gewicht. De maximale snelheid is maar liefst 196 km/h. 17 inch wielen en 15 mm verlaagd voor een heerlijk sportief gevoel. Daarbij komen de flitsende rode accenten, glanzend zwart gespoten buitenspiegels en is de achterkant gesierd door een chromen uitlaat en een zwarte diffusser.


De uitrusting van de Up! GTI

De Volkswagen Up! GTI is verkrijgbaar in de klassieke GTI-kleuren zwart, wit, rood en donkergrijs. Daarnaast kunnen alle kleuren met uitzondering van zwart met een zwart dak gecombineerd worden. De standaarduitrusting heeft airco, stoelverwarming, audio, parkeersensoren en elektrische spiegels (verstellen, verwarmen en inklappen). De Up! GTI is er in een driedeurs en een vijfdeurs versie.

De Europese Ford EcoSport

Ford ECO sport | ROS finance

In Zuid-Amerika doet de Ford EcoSport al een tijdje mee. Doordat Ford de EcoSport simpelweg zonder ingrijpende veranderingen naar Europa importeerde, kon het model niet echt overtuigen ten opzichte van de concurrentie. Daar komt nu met de sterk vernieuwde EcoSport verandering in. Een forse facelift van zowel in- als exterieur met daarbij wijzigingen aan de techniek geven de EcoSport potentie in Europa.

De Ford EcoSport ST-Line

De compacte SUV is voor het eerst ook leverbaar in een sportief getinte ST-Line versie waarbij het dak in diverse contrastkleuren gekozen kan worden. Ford lanceert op de EcoSport ook de SYNC 3-connectiviteit, cruise control met snelheidsbegrenzer en een achteruitrijcamera.

De veringen van de Ford EcoSport

De 1 liter Ecoboost benzinemotor is goed voor max. 125 pk. De demping en vering van de Europese EcoSport is volledig in lijn met de hoge verwachtingen die Ford op dit vlak heeft.

Het interieur van de Ford EcoSport

De sportieve ST-Line kenmerkt zich onder meer door specifieke bumpers en skirts, zwarte dakrails en koplampranden, donkere 17 inch lichtmetalen wielen en een in zwart uitgevoerd dak en buitenspiegels. In het interieur is de onderkant van het stuur afgeplat en is het meubilair bekleed met een combinatie van leer en een milieuvriendelijke suèdelook materiaal van gerecycled polyester. De stiksels zijn in contrasterend rood uitgevoerd.

Benieuwd wanneer deze auto’s te leasen zijn met financial lease of private lease? Houd onze leasevoorraad dan goed in de gaten!

Terug naar overzicht