Speciale Personenwagen: Volkswagen T-Cross

Volkswagen lanceerde in 2019 de nieuwe Volkswagen T-Cross. Deze SUV kunt ook leasen bij ROS finance. Wilt u een T-Cross leasen? Houd onze leasevoorraad daarvoor goed in de gaten.

De T-Cross
Ruime en veilige rijervaring
Volkswagen presenteert…

 

De T-Cross

De T-Cross is met een lengte van 411 cm, breedte van 176 cm en hoogte van 156 cm, de kleinste crossover in het Volkswagen assortiment. De B-segmenter is qua lengte en breedte vergelijkbaar met de Volkswagen Polo. Deze T-Cross beschikt over de volgende specificaties:

  • Bagageruimte van 455 liter;
  • Drie verschillende uitvoeringen: T-Cross, Life en Style;
  • Twee benzinemotoren voorzien van 1.0 TSI driecilinder (70kW/95pk of 85kW/115pk);
  • Een verschuifbare achterbank, waardoor er een bagageruimte van 1.281 liter wordt gecreëerd.

Ruime en veilige rijervaring

Door de verschuifbare achterbank kan deze passagiersauto lange voorwerpen vervoeren, dit maakt de T-Cross tot een opvallend ruime auto voor zijn formaat. Daarnaast is de T-Cross ook erg veilig. Zo is de SUV standaard uitgerust met onder meer Front Assist met voetgangersherkenning, Lane Assist, City Emergency Braking en Hill Start Assist. Ook kun je je T-Cross optioneel laten uitrusten met Adaptive Cruise Control en Park Assist.

Volkswagen presenteert…

Naast de Volkswagen T-Cross zullen de volgende Volkswagen-modellen op de markt verschijnen:

  • Golf generatie 8 (presentatie deze zomer);
  • Arteon Shooting Brake;
  • T-Roc R;

De Arteon Shooting Brake als stijlvolle stationwagen en de T-Roc R als ultrasnelle personenauto. Het R-Line exterieurpakket geeft het uiterlijk van de T-Cross een extra dynamische touch. Het R-Line exterieur- én interieurpakket gaat nog verder, met onder meer speciale lichtmetalen velgen en een extra sportief interieur. De letter R in de T-Roc R-naam staat voor Racing, waarmee hij in de voetsporen treedt van legendarische voorgangers als bijvoorbeeld de Golf R32, het allereerste R-model. Wanneer de Arteon Shooting Brake en de T-Roc R precies op de markt verschijnen, is nog niet precies bekend.

Ook een Volkswagen leasen? Bekijk hier de Volkswagen modellen in onze leasevoorraad.

 

Terug naar overzicht