Welke bedrijfswagen past bij u?

Bent u als ondernemer op zoek naar een nieuwe of tweedehands bedrijfswagen?
Bij ROS finance vindt u duizenden bedrijfswagens in onze leasevoorraad die u kunt leasen met financial lease. Benieuwd welke bedrijfswagen geschikt is voor u? In deze blog lichten we verschillende merken en modellen uit en vertellen we welke bedrijfswagen het beste bij u past.

Bedrijfswagens voor het vervoeren van materiaal

Als schilder, aannemer of eigenaar van een timmerbedrijf heeft u nogal wat laadruimte nodig voor het vervoeren van materialen. U wilt dan ook een bedrijfswagen leasen die beschikt over een ruime laadruimte.

De Mercedes-Benz Sprinter biedt in dit geval uitkomst. Bij ROS finance staat deze wagen al jaren in de top 5 van meest geleasede bedrijfswagens. Dat is niet voor niks, want met een maximale laadruimte van 17m3 en een laadvermogen van 2.755 kg is deze wagen perfect voor het vervoeren van materialen en gereedschappen.

Ook de Renault Master is uitermate geschikt voor het vervoeren van materialen en gereedschappen. De Master is zelfs de meeste verkochte lichte bedrijfswagen van Europa en er zijn maar liefst 300 verschillende versies op de markt. Zo is er altijd wel een Renault Master die bij u en uw werkzaamheden past.

Bedrijfswagens als de Volkswagen Crafter en de Opel Movano beschikken ook over grote laadruimtes om uw materialen en gereedschappen te vervoeren.

Kleine modellen bedrijfswagens

Wanneer u een grote bedrijfswagen niet nodig vindt of bijvoorbeeld werkzaam bent in een drukke stad, kiest u vaak voor een compactere bedrijfswagen.

Vooral de comfortabele en veilige Volkswagen Transporter wordt dan vaak gekozen. Dat is ook helemaal niet gek, want de zesde generatie van de Transporter biedt de grootste laadruimte in zijn klasse.

Daarnaast is ook de Mercedes-Benz Vito erg geschikt voor het vervoeren van materialen in een druk centrum. Bij deze bedrijfswagen is onder andere nagedacht over hoe deze lading het best vastgezet en uitgeladen kan worden, waardoor het in- en uitruimen van de bedrijfswagen erg gemakkelijk is.

Compacte modellen als de Ford Transit, Opel Vivaro, Volkswagen Caddy, Nissan NV200, Renault Trafic en Kangoo zijn ook populaire bedrijfswagens in hun klasse.

Bedrijfswagens voor koeltransport

Vervoert u versproducten of andere producten die tijdens vervoer gekoeld moeten blijven? Dan zijn er onder de Mercedes-Benz Sprinter en de Volkswagen Transporter ook koelwagens tot -18 graden verkrijgbaar. Deze modellen zijn speciaal gemaakt om tijdens het vervoer groenten, fruit, vlees of medische hulpmiddelen gekoeld en vers te houden.

Bedrijfswagens voor personenvervoer

Op zoek naar bedrijfswagens die voornamelijk geschikt zijn voor het vervoeren van uw medewerkers? De Citroen Jumper is dé oplossing voor al uw personenvervoer. Deze bedrijfswagen biedt de luxe van een personenwagen en heeft een representatieve uitstraling. De Jumper biedt plaats aan maximaal 8 personen.

Bedrijfswagens voor personen- én materialenvervoer

Bent u juist op zoek naar zowel het comfort van een personenauto als naar de flexibele laadruimte van een bedrijfswagen? Dan is de Opel Vivaro de uitkomst. Zo zijn er verschillende modellen beschikbaar met een dubbele cabine, zodat u meer zitplaatsen heeft, maar ook nog genoeg ruimte heeft om uw materialen te vervoeren. Om de laadruimte weer te vergroten, kunnen de stoelen ook neergeklapt of uit de bedrijfswagen gehaald worden. Ook van de Volkswagen Transporter zijn er verschillende opties beschikbaar om de laadruimte en zitplaatsen te combineren.

Welke bedrijfswagen geschikt voor u is, is dus afhankelijk van verschillende factoren. Laat u informeren door de financial lease specialisten van ROS finance, zij geven u graag advies.

Bekijk beschikbare bedrijfswagens in onze leasevoorraad en vraag een vrijblijvende offerte aan via onze leasecalculator. Met ruim 25.000 modellen is de kans groot dat er iets tussen zit.

Terug naar overzicht