Zakelijk leasen onder de 250 euro per maand

Bent u als ondernemer op zoek naar een nieuwe personenauto, maar heeft u een minder groot bestedingsbudget? Geen zorgen, bij ROS finance is het mogelijk om een auto te leasen onder de €250,- per maand.

Het bedrag dat u per maand kwijt bent aan het leasen van een auto hangt af van het leasebedrag, de slottermijn en de looptijd. Wij hebben in deze blog de beste keuzes voor u als ondernemer onder elkaar gezet:

  1. De Volkswagen Golf 
  2. De Volkswagen Polo 
  3. De BMW 1-serie 
  4. De Renault Clio 
  5. De Audi A1
  6. Een auto aanschaffen met Financial Lease

De Volkswagen Golf

De Volkswagen Golf is een personenauto met veel historie. Sinds 1974 rijdt deze klassieker al rond door Nederland. Het is de meest populaire Volkswagen en de auto zit op dit moment in zijn zevende generatie. Bij ROS finance is het mogelijk om een Volkswagen Golf te leasen. De comfortabele en sportieve auto is voorzien is van vele voordelen, zoals een multimedia systeem, achteruitrijcamera en een massagestoel. Neem een kijkje in onze leasevoorraad en rijd binnen 24 uur weg in uw nieuwe Golf!

Volkswagen Golf | ROS finance

De Volkswagen Polo

De Volkswagen Polo is het jongere broertje van de Golf. Sinds 1975 is deze auto in productie en voor een lange tijd was dit het kleinste model van Volkswagen. Op dit moment wordt de zesde generatie van de Polo uitgebracht. De compacte Polo is te verkrijgen bij ROS finance en komt met diverse voordelen als climate control, een boordcomputer en getint warmtewerend glas. Bekijk de Polo nu in onze leasevoorraad!

Volkswagen Polo | ROS finance

De BMW 1-serie

Sinds 2004 rijdt is de BMW 1-serie te vinden op de Nederlandse wegen. Deze Hatchback staat bekend als een betrouwbare eyecatcher. Binnen alle modellen van BMW is de 1-serie de kleinste, maar rijkelijk uitgerust met verschillende luxes, zoals een ingebouwd navigatiesysteem, sportstuur en cruise control. Door deze voordelen is de bestuurder altijd comfortabel onderweg. Lease de prachtige BMW 1-serie nu bij ROS finance!

BMW 1-serie | ROS finance

De Renault Clio

Sinds 1991 is de Renault Clio te verkrijgen. Deze kleine Renault staat bekend als perfecte stadsauto. De Clio is zeer gewaardeerd en won onder andere de ‘Auto van het Jaar’ award in 1991 en 2006. Op dit moment is de vierde generatie te verkrijgen en in de toekomst wordt de vijfde generatie beschikbaar. Lease nu een Renault Clio bij ROS finance en geniet van voordelen als een ingebouwd navigatiesysteem, cruise control en een multimediasysteem.

Renault Clio | ROS finance

De Audi A1

De Audi A1 is op de markt gebracht in 2010. Sinds die tijd was het een 3-deurs personenauto, maar sinds 2011 is de auto ook verkrijgbaar als 5-deurs variant. De relatief jonge Audi staat bekend als een luxe en compacte personenauto. Bij ROS finance is de Audi A1 verkrijgbaar met cruise control, een ingebouwd navigatiesysteem en een sportstuur. Bekijk de A1 nu in onze leasevoorraad!

Audi A1 | ROS finance

Een auto aanschaffen met Financial Lease

De leasevoorraad van ROS finance bestaat uit een ruim aanbod aan personenauto’s en bedrijfsauto’s. Maandelijks schaffen tientallen mensen een auto aan met financial lease. Ook wanneer u een auto bij een autodealer of ergens anders op het internet heeft gezien, kunt u deze aanschaffen met financial lease via ROS Finance.

Terug naar overzicht