Geschiedenis

Wij zijn ROS finance. Ons bedrijf is ontstaan vanuit een enorme passie voor auto’s. Sinds 1999 zijn wij dé specialist in autofinancieringen. De brede en diepe kennis die wij hebben binnen deze branche maakt dat wij een betrouwbare en onafhankelijke partner zijn. ROS finance zorgt ervoor dat de juiste auto aan de juiste persoon wordt gekoppeld onder de beste omstandigheden.
In de loop der jaren hebben wij een betrouwbaar netwerk opgebouwd met autodealers. Dit netwerk blijft zich uitbreiden, waardoor ook het aanbod blijft groeien. Daar zijn wij erg trots op! Wij kijken er iedere keer weer naar uit om in samenwerking met hen nóg meer (potentiële) leaserijders te helpen aan de auto die tegemoet komen aan al hun wensen en eisen.
De jarenlange ervaring met het aanvragen en afsluiten van financieringen heeft er ook voor gezorgd dat wij directe lijnen hebben met de betrokken banken. Hierdoor kunnen wij binnen no-time een leasevoorstel aanbieden aan onze partners en klanten.

Tevreden klanten

Dat is onze drive.

Bij ROS finance vinden wij het belangrijk dat onze klanten altijd netjes en snel geholpen worden. Het is ons streven om de verwachtingen van onze klanten en partners keer op keer te overtreffen. Dit doen wij door op een adequate manier de juiste auto te vinden die volledig aansluit bij de wensen en eisen van de klant, met uiteraard de beste lease omstandigheden.

Ervaringen

externalId=rosfinance-bigcheese-dealer-overros-1.1.4.1.1&filter[active]=1

Sluit je aan als partner

Zowel autodealers als garages kunnen hun autovoorraad kosteloos koppelen met  ROS finance. Wij zorgen ervoor dat de voorraad personenauto’s en bedrijfswagens automatisch gekoppeld worden aan onze lease voorraad. Op deze manier is jouw voorraad direct zichtbaar op de website van ROS finance. Zo zorgen we samen voor een groeiend aantal leads, leasecontracten en verkopen!

Meer informatie aanvragen

Wil jij meer auto’s verkopen? Vraag vrijblijvend onze brochure aan! Hierin navigeren wij jou stapsgewijs door alle voordelen van het partnerschap met ROS finance. Ontdek hoe je optimaal profiteert van een extra kosteloos afzetkanaal voor jouw bedrijfswagens & personenauto’s.

Maak kennis met ons team

externalId=rosfinance-bigcheese-dealer-overros-1.1.7.1.1.2.0&filter[active]=1
Emiel van Leeuwen
Lease adviseur
Sjoerd Snijders
Accountmanager
Arnoud Doolaard
Lease adviseur particulieren
Jesse Hollander
Lease adviseur
Rens Bos
Lease adviseur
Kenny Rellum
Lease adviseur particulieren
Jesper Diepeveen
Lease adviseur
Tim Muller
Lease adviseur particulieren
Kimo Verschoor
Lease adviseur
Dennis Koning
Accountmanager