Financial lease

Financial lease bij ROS finance

Met financial lease kunt u als ondernemer eenvoudig, flexibel en voordelig een nieuwe auto aanschaffen. U betaalt een vast bedrag per maand en u hoeft niet vooraf het volledige aankoopbedrag te betalen. Zo kunt u op korte termijn naar klanten toe rijden in uw nieuwe bedrijfsauto, zònder dat u daar direct een aanzienlijk bedrag voor hoeft te betalen. 

ROS finance biedt de mogelijkheid én flexibiliteit om als ondernemer te kunnen genieten van een eigen, luxe bedrijfsauto zonder dat u alles in één keer hoeft te betalen. U bent direct eigenaar van de bedrijfswagen/personenauto en bepaalt daarom zelf waar u het onderhoud laat doen, hoeveel kilometers u rijdt en waar u uw verzekering afsluit. Daarnaast is de rente volledig aftrekbaar, wat betekent dat u profiteert van fiscale voordelen. 

Wij werken samen met veel gerenommeerde dealers binnen én buiten de regio. Hierdoor is ons aanbod enorm veelzijdig. Bent u benieuwd naar ons aanbod? Bekijk alle bedrijfswagens en personenauto’s in onze online showroom. Bereken direct uw maandbedrag met onze lease calculator en ontvang een vrijblijvende offerte. 

Kenmerken van financial lease

Financial lease is een slimme manier om te profiteren van de voordelen van het kopen van een nieuwe auto. U betaalt een vast maandelijks bedrag dat is vastgesteld aan de hand van uw financiële situatie. Zo hoeft u de verkoopprijs niet in één keer te betalen.

√ Recht op investeringsaftrek
√ Fiscaal afschrijven 
√ Geen kilometerbeperking 
√ Direct economisch eigenaar van de auto 
√ Leasecontract zonder jaarcijfers  
√ Recht op terugvordering van de btw over de aanschafprijs

 

Voordelen van financial lease bij ROS finance

Een financial lease contract komt met een hoop voordelen. U bent de economische eigenaar van de auto, waardoor u recht heeft op verschillende kosten- en belastingvoordelen die andere leasevormen u niet bieden. Bovendien heeft u met financial lease een hoge mate van flexibiliteit: bepaal zelf de looptijd, slottermijn en eventuele tussentijdse aflossingen.  

√ Vast laag maandbedrag
√ Flexibiliteit
√ Mogelijkheid tot het herfinancieren van het slottermijn

  Heeft u de perfecte auto gevonden?

 Vraag een offerte aan. Zo weet u precies waar u aan toe bent. 


 

Wat is het verschil tussen Operational lease en financial lease? 

De verschillen tussen Operational lease en Financial lease zijn goed zichtbaar als je kijkt naar de betreffende leaseovereenkomst. Bij Operational lease is de wegenbelasting, verzekering en het onderhoud al geregeld bij de leasemaatschappij. Maar als je kiest voor Financial lease, dan ben je zelf verantwoordelijk voor dit soort zaken. Hierdoor heb je de keuzevrijheid om nooit te veel te betalen en het onderhoud voor de bedrijfsauto bepaal je helemaal zelf. Als ondernemer heb je bovendien nog meer voordeel ten opzichte van Operational lease, omdat u een zakelijke investering heeft gedaan.

Operational lease is als een abonnement op een dienst. Je betaalt voor het gebruik van een product, maar geeft het na afloop terug. Je hebt een flexibel abonnement dat je kunt aanpassen aan de behoeften van je bedrijf.

Financial lease is als het kopen van een huis. Je betaalt een vast bedrag en sluit een lening af om het product te kopen. Je hebt hierdoor eigendom van het product en kan het behouden als je de lening terugbetaalt hebt. Je bent dus verantwoordelijk voor de waarde en verkoop van het product als de lening is afbetaald. 

Bedrijfswagen of personenauto aanschaffen met financial lease

Onze leasevoorraad bestaat uit een zeer ruim aanbod van diverse merken bedrijfswagens en personenauto’s.

Ook wanneer u een auto bij een autodealer of elders op het internet heeft gezien, kunt u deze aanschaffen met een financiering van ROS Finance. Het werkt heel simpel: binnen vijf minuten doet u uw aanvraag en er bestaat een grote kans dat u binnen 24 uur in uw nieuwe auto wegrijdt.

Bekijk het lease aanbod, kies uw droomauto uit en vraag geheel vrijblijvend een financial lease offerte aan met onze leasecalculator!

Bekijk al onze personenauto’s én bedrijfswagens.

Wij helpen u graag op weg!