Ontdek sale & leaseback: financiële ruimte voor ondernemers en ZZP'ers

Sale & Leaseback: uw financiële oplossing. Bij ROS finance begrijpen we als geen ander dat er momenten zijn waarop u snel financiële middelen nodig heeft. In zo'n situatie is Sale & Leaseback een aantrekkelijke optie.

Bij een Sale & Leaseback vertrouwt u uw auto toe aan ROS. Het verkoopbedrag van uw voertuig wordt onmiddellijk op uw rekening gestort. Wat deze regeling extra aantrekkelijk maakt, is dat u geen afscheid hoeft te nemen van uw vertrouwde bedrijfswagen. Via een financial lease-contract least u uw auto via ROS finance terug. Dit noemen wij ‘leaseback’. Zo rijdt u in uw voertuig, terwijl u maandelijks een vast bedrag betaalt. 

Voordelen van Sale & Leaseback bij ROS finance

Kiezen voor Sale & Leaseback bij ROS finance betekent dat u profiteert van een grote hoeveelheid voordelen: 

 • Directe financiële ruimte voor investeringen: Bij ons krijgt u onmiddellijk toegang tot liquide middelen die u inzet voor investeringen in uw bedrijf.
   
 • U behoudt uw eigen auto: Uw vertrouwde auto blijft gewoon van u, wat zorgt voor de nodige continuïteit in uw bedrijfsvoering.
   
 • Transparant, vast maandelijks bedrag: Dankzij een vast maandelijks bedrag weet u altijd waar u aan toe bent en staat u nooit meer voor onaangename verrassingen.
   
 • Een snelle afhandeling: In sommige gevallen regelen wij jouw financiering al binnen 24 uur, zodat u snel over de benodigde financiën beschikt.

Hoe werkt Sale & Leaseback?

Natuurlijk is het handig om te weten hoe dit traject in zijn werk gaat. Hieronder vermelden we de eenvoudige stappen van het aanvragen van een Sale & Lease-contract

Stap 1
Aanvraag indienen: vertel ons meer over de auto die u wilt verkopen.

Stap 2
Het bespreken van de lease opties: nadat u de aanvraag hebt ingediend, nemen wij contact met u op en bespreken we de opties door voor een passend leasecontract.

Stap 3
Contract tekenen: als we het eens zijn over de lease opties wordt het contract getekend.

Stap 4
Start leasing: Wij maken het verkoopbedrag van uw auto aan het begin van de leaseperiode over. Vanaf dat moment betaalt u ons maandelijks een vast bedrag voor uw leaseauto. 

Wat zijn de voordelen van een Sale and Leaseback?

 • U stelt geld beschikbaar voor andere projecten door vast kapitaal vrij te maken
 • U hoeft geen verlies op verouderde spullen in uw boeken te noteren.
 • U creëert extra liquiditeit
 • U betaalt voor het gebruik en niet langer voor het eigendom.

Sale & Leaseback: de slimme keuze voor ondernemers en zzp’ers die directe financiële wendbaarheid nodig hebben. Ontdek nu de mogelijkheden van Sale & Leaseback bij ROS finance en maak gebruik van deze oplossing. Wilt u meer inzicht? Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen voor meer informatie of vraag meteen een offerte aan. Wij staan voor u klaar via onze mail op info@rosfinance.nl of via ons telefoonnummer 0318-545-888.

Profiteren van Sale & Leaseback?

Wilt je meer informatie of direct profiteren van deze aantrekkelijke Sale & Leaseback actie?
Vul het formulier in en ontvang een voorstel.

Waarom ROS finance?

ROS Finance is de betrouwbare en betrokken financial lease specialist
externalId=rosfinance-bigcheese-sale-and-leaseback-1.1.4.1.1.2.3&filter[active]=1&filter[tags.tag]=sale-and-leaseback
Alt tag
Persoonlijk contact met onze klanten
Alt tag
Wij beschikken over een AFM-vergunning
Alt tag
Een financiering binnen 24 uur geregeld
externalId=rosfinance-bigcheese-sale-and-leaseback-1.1.5.1.1&filter[active]=1&filter[tags.tag]=uitgelicht