Bereken uw maandelijkse leasebedrag! 

Of u uw auto nu in onze leasevoorraad, via Marktplaats of bij een ander autobedrijf heeft gezien: via ROS finance kunt u elke auto financieren met financial lease. Bereken het bedrag dat u per maand betaalt aan uw leaseauto.

 

Particulier
Zakelijk
Maandelijks
0
Bruto kredietbedrag: 0
Kredietvergoeding client: 0

Hoe werkt de financial lease calculator?

Met de financial lease calculator kunt u berekenen wat uw maandelijkse leasetermijn is.

Leasebedrag

Het leasebedrag is het bedrag dat u wilt financieren. Voer hier de volledige aanschafprijs van uw gewenste auto in, eventueel verminderd met uw aanbetaling of inruil van uw vorige auto.

Slottermijn

Bepaal met welk extra bedrag u de laatste termijn wilt voldoen. Dit is niet verplicht, maar kan uw maandelijkse lasten natuurlijk aanzienlijk verlagen.

Looptijd

Binnen hoeveel tijd wilt u uw financial lease contract volledig afgelost hebben? De maximale looptijd bedraagt 72 maanden.

N.B.: Acceptatie zonder jaarcijfers behoort tot de mogelijkheden.

Zo werkt de calculator

  • Vul de financiële gegevens van uw gewenste auto in
  • Vul uw persoons- en bedrijfsgegevens in
  • Voeg eventueel een link van de auto toe
  • Ontvang binnen 24 uur een persoonlijk voorstel

Acceptatie zonder jaarcijfers behoort tot de mogelijkheden.

Heb je vragen?

Neem direct contact met ons op via Whatsapp

Financial lease berekenen met de lease calculator?

Wilt u een auto aanschaffen met financial lease? Vul dan de lease calculator in en ontdek wat voor u de kosten zijn. Deze calculator berekent eenvoudig het bedrag dat u maandelijks betaalt aan uw leasemaatschappij. Met onze lease calculator heeft u zelf invloed op uw leasetermijn. Voor welke looptijd gaat u? Hoe hoog is uw aanbetaling? Is uw bedrijfsmiddel of auto nieuw of tweedehands? Dit zijn allemaal factoren die van invloed zijn op uw leasebedrag. Ook de leeftijd van uw bedrijfsmiddel bepaalt voor een deel wat u betaalt voor uw Financial of Operational Lease.

Lease calculator voor financial lease berekenen

Financial lease of zakelijke lease is een product dat vele voordelen biedt voor ondernemers. In feite financiert ROS Finance uw auto voor u, terwijl u een vast maandbedrag betaalt voor de aankoop van de auto.

Als ondernemer weet u hoe belangrijk en noodzakelijk een auto kan zijn voor uw bedrijfsvoering. Maar tegelijkertijd weet u ook dat de aankoop van een nieuwe auto een flinke aanslag kan zijn op uw werkkapitaal en liquiditeit.

Wat is financial lease?

Met financial lease bent u de economische eigenaar van de bedrijfswagen. Dit biedt u vele kostenvoordelen en belastingvoordelen, die andere leasevormen u niet bieden. Daarnaast tonen de kenmerken aan dat er een hoge mate van flexibiliteit in een financial lease constructie zit. U bepaalt bijvoorbeeld zelf uw looptijd, net als de slottermijn en eventuele tussentijdse aflossingen. Zo heeft u dus invloed op de leasetermijn!

Financial lease is transparant, u betaalt altijd een vast bedrag en bent flexibel in de betaling, doordat u tussentijds extra kunt aflossen.

Los van de mogelijkheid om de slottermijn bijvoorbeeld zelf op de reële restwaarde te zetten, kunt u de BTW van de aanschaf bij de fiscus terugvorderen. Daarnaast bieden wij bij ROS Finance de mogelijkheid om inruil van uw oude wagen of een deelbetaling in onze berekeningen mee te nemen, waardoor uw maandbedragen weer lager uitvallen. Tel daarbij op dat u de variabele kostenposten van uw auto, zoals de brandstof en het onderhoud, grotendeels in eigen hand heeft.

Kortom: wij bieden u een veilige financieringsoptie, die verschillende voordelen voor u als ondernemer heeft. ROS Finance zal bij het samenstellen van de overeenkomsten altijd uw persoonlijke en bedrijfssituatie in de overwegingen meenemen, opdat het voorstel geheel op maat is en aansluit op uw behoefte.

Vul de leasecalculator in om erachter te komen wat u maandelijks kwijt bent aan de financiering van uw auto.

Equipment Lease Calculator

Voor uw bedrijfsvoering moet u een diversiteit aan apparatuur, meubilair en andere middelen aanschaffen. Dit kan een hoge initiële investering van u vragen, wat maar net binnen de huidige en toekomstige situatie moet passen.

In een dergelijk geval kan equipment lease een interessante financieringsvorm voor u zijn. Met equipment lease bent u economisch eigenaar, maar betaalt u een vast laag maandbedrag in plaats van een eenmalig hoog bedrag. Onze vorm van equipment lease kan ook wel omschreven worden als ‘financial lease voor equipment’. Aan de hand van het benodigde bedrag voor de aanschaf, de beoogde aflossingsperiode en een eventuele slottermijn, berekenen we welk bedrag u maandelijks zou moeten betalen.

ROS Finance koopt het product. U betaalt maandelijks een vast laag bedrag en bent economisch eigenaar. Zo heeft u geen eenmalig hoge kosten, maar wel de uitrusting die u nodig heeft, zonder vele administratieve taken en eenmalige hoge aanschafkosten! Gebruik de Equipment Lease Calculator en bereken welk bedrag u maandelijks betaalt voor uw bedrijfsmiddelen.

Het verhaal van onze klanten

Bekijk alle beoordelingen