Equipment lease

Financiering van uitrusting

Financiering van uw bedrijfsuitrusting kan een uitdaging zijn. Gelukkig biedt ROS finance een slimme oplossing: equipment lease. Met deze vorm van financiering wordt u economisch eigenaar van de uitrusting, maar betaalt u een vast laag maandbedrag in plaats van een grote initiële investering. We noemen het ook wel 'financial lease voor equipment'.
 

Hoe werkt het? Simpel. U kiest de gewenste bedrijfsuitrusting en de leverancier. Neem vervolgens contact op met ROS finance en geef ons het benodigde bedrag, de gewenste aflossingsperiode en eventuele slottermijn door. Wij berekenen dan het maandbedrag voor u.
 

Wanneer alles is afgerond, betalen wij de leverancier voor u. U betaalt ons maandelijks het afgesproken bedrag en wordt zo de trotse eigenaar van de uitrusting die u nodig heeft voor uw bedrijfsvoering. Geen gedoe met hoge aanschafkosten.
 

Wilt u meer weten over equipment lease of de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder bij het uitbreiden van uw onderneming!

externalId=rosfinance-bigcheese-equipment-lease-1.1.1.1.2.1&filter[active]=1&filter[category]=/Equipments