Auto Financieren

Auto financieren bij ROS Finance

Overweegt u de aanschaf van een auto, maar vindt u het lastig om het volledige bedrag in één keer te betalen? Ros finance biedt een financieringsoplossing waardoor het kopen van een auto veel toegankelijker wordt.

Het is niet langer nodig om duizenden euro’s op uw spaarrekening te hebben. Met onze financieringsoptie betaalt u de auto in maandelijkse termijnen af, waarbij u elke maand een vast bedrag overmaakt. Hierdoor wordt het proces van het aanschaffen van een auto aanzienlijk vereenvoudigd.

U kunt kiezen uit twee opties. 


Auto financieren met financial lease

Financial lease is de meest gekozen lease optie, waarbij u via uw werkgever een bedrijfsauto of personenauto leaset bij een leasemaatschappij. U betaalt maandelijks een bedrag dat dekking biedt voor onderhouds- en reparatiekosten, wegenbelasting en autoverzekering. Overige kosten, zoals brandstof en boetes, zijn voor uw eigen verantwoordelijkheid. In tegenstelling tot een operational lease, wordt u bij financial lease eigenaar van de auto. Dit geeft u automatisch toegang tot fiscale voordelen, waaronder de mogelijkheid om de BTW terug te vorderen bij de Belastingdienst.

Aan het einde van de leaseperiode voldoet u aan een slottermijn. Na de betaling van deze slottermijn wordt de auto volledig uw eigendom. Een bijkomend voordeel is dat u zelf de slottermijn kunt instellen op basis van de reële restwaarde. 

Lees  hier meer over financial lease.

Auto financieren met operational lease

Operational lease is een variant van zakelijk leasen, waarbij u via uw werkgever een auto least. Het voornaamste onderscheid tussen operational lease en financial lease is de eigendom van de auto. Bij operational lease bent u geen eigenaar van het voertuig, terwijl dat bij financial lease wel het geval is.

Bij operational lease is de leasemaatschappij de eigenaar van de auto. In het geval van full operational lease betaalt u een maandelijks all-in prijs die alle kosten omvat, zoals onderhoud, reparaties, wegenbelasting, verzekering en zelfs brandstof. Deze aanpak biedt de garantie dat u maandelijks exact weet welk bedrag u besteedt aan uw auto, zonder verrast te worden door onverwachte kosten.

Wanneer de leaseperiode is afgelopen, levert u de auto weer bij de leasemaatschappij in. Voor meer gedetailleerde informatie over operational lease kunt u contact met ons opnemen. 

Bekijk hier meer informatie over operational lease.