Bedrijfswagen leasen

Bedrijfswagen leasen bij ROS Finance

Wanneer u een bedrijfswagen aan wilt schaffen, is betrouwbaarheid voor u belangrijk. U bent veel onderweg en een bedrijfswagen waar u op kunt rekenenen, is voor u als ondernemer essentieel. Daarnaast heeft u ongetwijfeld diverse wensen en eisen waar uw bus aan moet voldoen om de hoogst mogelijke efficiëntie en comfort te verkrijgen.

Bij ROS Finance vindt u een groot lease aanbod en is er altijd wel een model beschikbaar die aansluit op uw eisen en wensen.

Waarom een bedrijfswagen leasen?

Een bedrijfswagen leasen is voor u als ondernemer een voordelige optie. Het grote bedrag dat u normaliter in een bedrijfsauto zou steken, houdt u nu over voor andere investeringen. Daarnaast hoeft u ook geen bijtelling te betalen wanneer u privé minder dan 500km per jaar rijdt met uw bedrijfswagen. U betaalt maandelijks een vast bedrag voor de wagen die u leaset via ROS Finance. U kunt daarbij kiezen uit twee opties:

Bedrijfswagen leasen met financial lease

Financial lease is de vaakst gekozen lease optie. U betaalt een maandelijks bedrag voor onderhouds- en reparatiekosten, wegenbelasting en autoverzekering en bent zelf verantwoordelijk voor overige kosten zoals brandstof en boetes. In tegenstelling tot operational lease (zie hieronder) bent u bij financial lease eigenaar van de bedrijfswagen. Dat betekent dat u automatisch profiteert van fiscale voordelen, onder andere het terugvorderen van de BTW bij de fiscus.

Aan het einde van de leaseperiode, betaalt u een slottermijn. Na het betalen van de slottermijn is de bedrijfsauto daadwerkelijk van u. U heeft als voordeel dat u zelf de slottermijn op de reële restwaarde kunt zetten.

Bekijk hier meer informatie over financial lease.

Bedrijfswagen leasen met operational lease

Ook operational lease is een vorm van zakelijke lease. Het grootste verschil tussen financial en operational lease is dat u bij operational lease geen eigenaar bent van de bedrijfsauto en bij financial lease wel.

Bij operational lease is de leasemaatschappij de eigenaar van de wagen en betaalt u bij full operational lease een maandelijkse all-in prijs voor onderhouds- en reparatiekosten, wegenbelasting en autoverzekering maar ook brandstof. Dit zorgt ervoor dat u maandelijks precies weet welk bedrag u kwijt bent aan uw bus en niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Aan het einde van de leaseperiode, levert u de wagen weer in bij de leasemaatschappij.

Bekijk hier meer informatie over operational lease.

Merken bedrijfswagens in onze leasevoorraad

Wilt u een bedrijfswagen leasen? Onze leasevoorraad wordt dagelijks aangevuld met nieuwe bedrijfswagens. We werken samen met tientallen autobedrijven door heel Nederland die hun aanbod aan personen- en bedrijfsauto’s uitlichten op onze website. Ook wanneer u elders een bestelbus heeft gezien die u graag wilt leasen (bijvoorbeeld bij een autodealer of op Marktplaats), kun u uw auto financieren dankzij een financiering van ROS Finance.

Onze voorraad is altijd up to date en zo garanderen we een divers aanbod waar altijd een wagen tussen zit die voldoet aan uw wensen. De best verkochte bedrijfswagens zijn:

Mercedes Benz Sprinter

De Sprinter wordt in verschillende modellen geleverd met een maximale laadruimte van 17m³ en laadvermogen van 2.755 kg, waardoor u zelfs voor de zwaarste taken een passende oplossing vindt. En niet alleen als u op veel laadruimte wilt, is de Mercedes-Benz Sprinter een aan te raden bedrijfsauto. Het Combi-model beschikt over zowel een grote laadruimte als stoelruimte voor maar liefst negen personen.

Ford Transit Custom

De Transit Custom is het middelgrote model in de Transit-serie van Ford. Dankzij deze vele opties, is de Ford Transit een gewilde auto wanneer u een bedrijfswagen wilt leasen. U kunt deze bus namelijk geheel samenstellen aan de hand van uw zakelijke wensen. Het model wordt geleverd als bestelauto, bestelauto met dubbele cabine of Kombi-variant. Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende lengtematen en hoogte van het dak.

Volkswagen Caddy

De Volkswagen Caddy staat bekend om haar flinke laadruimte, waardoor u voldoende transportmogelijkheden heeft. De schone en zuinige motoren zorgen daarnaast voor een lager verbruik.
Volkswagen Transporter

De Volkswagen bedrijfsauto’s staan bekend om hun comfort en veiligheid en ook de nieuwste editie Transporter staat weer garant voor ongekend comfort en verbeterde veiligheid. Net als bovengenoemde modellen, zijn de motoren van de Volkswagen Transporter ook een stuk zuiniger, waardoor u kunt besparen op uw dieselkosten.

Renault Traffic

Met meer dan vijftig (!) versies is er altijd wel een Renault Trafic die bij u past. De Renault Traffic beschikt over de langste laadruimte in zijn segment. Aan comfort is ook gedacht: de Renault Trafic beschikt over een zeer comfortabele zit, waarbij de bestuurdersstoel in hoogte en lengte verstelbaar is. De rugleuning van de middelste stoel is uit te klappen als laptoptafel, zodat u onderweg naast de weg makkelijk kunt werken. Daarnaast beschikt de cabine over airconditioning, een tablethouder en smartphonehouder met USB-poort. Kortom: een zeer comfortabele bedrijfsauto met robuust, dynamisch design.

Wilt u een bedrijfswagen leasen? Bekijk onze leasevoorraad bedrijfswagens.