Waarom ROS finance

Iedere dag helpen wij autodealers met de (online) verkoop van hun voorraad. Dit doen wij met veel enthousiasme en plezier. Wanneer jij je aansluit als partner bij ROS finance profiteer jij van onze sales ervaring, een kosteloos extra afzetkanaal en vele andere extra’s. Wij zijn dé financial lease specialist die met jou meedenkt. Met onze persoonlijke, betrokken en betrouwbare houding hebben wij al veel particulieren en ondernemers aan de juiste auto geholpen.
filter%5Bactive%5D%5B%5D=1&filter%5Bcategory%5D%5B%5D=%2FDealer

De werkwijze van ROS finance

Samen naar de perfecte auto
1.  Aanvraag
Heeft jouw klant zijn ideale auto gevonden? En was de de proefrit een droomrit? Perfect! Neem telefonisch of per mail contact op met een van onze lease adviseurs en vraag direct een financiering aan.
2.  Voorstel
Deze aanvraag wordt door ons aangeboden bij onafhankelijke banken. Door de jarenlange ervaring met het aanvragen van financieringen, hebben wij korte lijnen met de betrokken banken. Hierdoor kunnen wij binnen 24 uur een passend voorstel aanbieden aan jouw klant.
3.  Contract
Is de klant helemaal tevreden met het voorstel? Dan zijn er alleen nog wat extra gegevens nodig om het contract in orde te maken. Als deze er is onderteken jij en de klant het contract. Daarna ontvang jij vanuit ons een OTT-code voor de tenaamstelling van de auto.
4.  Betaling
Nadat wij alle documenten retour hebben ontvangen, wordt het financieringsbedrag aan het autobedrijf uitbetaald. Vanuit onze kant krijg jij de bevestiging van de uitbetaling gestuurd per mail. Zo kan jij je focussen op de volgende tevreden klant.

Voordelen

Als samenwerkingspartner creëren wij extra verkoopkansen voor jou. Door je aan te sluiten als partner bij ROS finance profiteer jij kosteloos van extra afzetkanalen, onze ervaring en verfijnde salestechnieken. Door onze kennis en ervaring in de autobranche kunnen wij een twijfelende klant toch over de streep trekken bij de aanschaf van een nieuwe auto. Laten we samen verwachtingen overtreffen!
  • Gratis adverteren autovoorraad op Marktplaats, Gaspedaal en Google  
  •  Direct meer leads en verkopen
  •  Profiteer van extra afzetkanalen en onze sales ervaring
  •  Maak kosteloos gebruik van onze Lease Calculator in jouw voorraad
  • Snelle uitbetaling van de financieringsaanvraag
  • Korte lijnen, snel schakelen en persoonlijk contact met jou en de klant

Meer informatie aanvragen

Wil jij meer auto’s verkopen? Vraag vrijblijvend onze brochure aan! Hierin navigeren wij jou stapsgewijs door alle voordelen van het partnerschap met ROS finance. Ontdek hoe je optimaal profiteert van een extra kosteloos afzetkanaal voor jouw bedrijfswagens & personenauto’s.

Ervaringen

externalId=rosfinance-bigcheese-dealer-home-1.1.8.1.1&filter[active]=1