2 mei 2024

Dealer van de Maand: AV Automotive

Sjoerd ging deze keer richting het mooie Barneveld. Midden in de groene weilanden en charmante dorpsgezichten, ligt de nieuwe Dealer van de Maand: AV Automotive. Een gevestigde naam voor autoliefhebbers in de omgeving.
 

Een sterke start

In 2010 begon het avontuur van AV Tuning B.V. vanuit een enorme passie voor techniek. Hun reis begon met een werkplaats voor onderhoud & tuning van personenauto's en bedrijfswagens. Zo werd de basis gelegd voor het huidige AV Automotive.

Toewijding en liefde voor auto's

Bij AV Automotive staat passie voor auto's centraal. Wat hen echt onderscheidt, is de onveranderlijke toewijding en liefde voor auto's. In meer dan 14 jaar zijn ze uitgegroeid tot een gespecialiseerd autobedrijf met een showroom vol topkwaliteit occasions.

Een uitgebreid en kwalitatief aanbod

Bij deze mannen vind je niet alleen een uitgebreid assortiment aan auto's van topkwaliteit, maar ook een team van deskundige en gepassioneerde medewerkers die altijd voor je klaarstaan. Of je nu op zoek bent naar een betrouwbare occasion of een splinternieuwe droomauto, wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte match. Daarnaast bieden ze een scala aan diensten aan, waaronder aankoopbegeleiding, verkoopassistentie, leasen, importeren, tuning, reparatie, onderhoud en upgrades. Met hun expertise en toewijding zorgen ze ervoor dat elke klant de best mogelijke ervaring heeft bij AV Automotive.

Passie en betrokkenheid

Het draait niet alleen om de auto's, maar juist ook om de mensen. Ze staan bekend om hun betrokkenheid, persoonlijke aanpak en natuurlijk: hun passie. Klanten komen niet alleen voor onderhoud, reparaties of de aanschaf van een nieuwe auto, maar voor een persoonlijke ervaring.

Klaar om jou te verwelkomen

De volgende keer dat je op zoek bent naar een nieuwe auto of gewoon een plek zoekt voor onderhoud waar je met open armen wordt ontvangen, denk dan aan AV Automotive. Hier draait het niet alleen om de auto's, maar om de unieke ervaring die ze bieden. En samen met ons aan hun zijde, kunnen we jou ook helpen om de perfecte auto te vinden en de financiering mogelijk te maken. Tot snel!

Ook interessant