De populairste automerken in kwartaal 1 bij ROS Finance

Maandelijks schaffen tientallen mensen een auto aan met een financiering van ROS Finance. 2017 kende een goede start voor ons, waarbij we records hebben verbroken in het aantal financieringen voor leaseauto’s. Bent u benieuwd welke bedrijfsauto’s en personenauto’s in 2017 tot nu toe het meest populair waren bij ROS Finance? U leest het in dit artikel!

Meest geleasde bedrijfsauto’s

Mercedes-Benz Sprinter

Dankzij de vrijwel onbeperkte mogelijkheden, vinden we de Mercedes-Benz Sprinter op nummer één in onze top vijf ‘meest geleasde bedrijfsauto’s’. De Sprinter wordt in verschillende modellen geleverd met een maximale laadruimte van 17m³ en laadvermogen van 2.755 kg, waardoor u zelfs voor de zwaarste taken een passende oplossing vindt. En niet alleen als u op veel laadruimte wilt, is de Mercedes-Benz Sprinter een aan te raden bedrijfsauto. Het Combi-model beschikt over zowel een grote laadruimte als stoelruimte voor maar liefst negen personen. Voor ieder wat wils!

Bekijk hier onze leasevoorraad met Mercedez-Benz Sprinter bedrijfswagens.

Ford Transit Custom

De Transit Custom is het middelgrote model in de Transit-serie van Ford. Dankzij deze vele opties, is de Ford Transit een gewilde bedrijfswagen. U kunt deze bus namelijk geheel samenstellen aan de hand van uw zakelijke wensen. Het model wordt geleverd als bestelauto, bestelauto met dubbele cabine of Kombi-variant. Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende lengtematen en hoogte van het dak.

De Transit Custom beschikt over een eigentijds exterieur en is praktisch en functioneel. Voor het interieur zijn er voldoende mogelijkheden wat betreft geavanceerde technologieën. In een aantal modellen heeft u de mogelijkheid voor automatische transmissie, wat zorgt voor nog meer rijgemak en comfort.

Bekijk hier onze leasevoorraad met Ford Transit bedrijfswagens.

Volkswagen Caddy

Volkswagen was vorig jaar het meest verkochte merk bij Nederlandse autobedrijven. Het is dan ook geen verrassing dat bij bedrijven die een bedrijfswagen leasen, de Volkswagen in de top vijf meest geleasde auto’s staat.

De Volkswagen Caddy staat bekend om haar flinke laadruimte, waardoor u voldoende transportmogelijkheden heeft. De schone en zuinige motoren zorgen daarnaast voor een lager verbruik.

Bekijk hier onze leasevoorraad met Volkswagen Caddy bedrijfswagens.

Volkswagen Transporter

De zesde generatie van de Volkswagen Transporter werd vorig jaar uitgeroepen tot International Van of the Year 2016. Al jarenlang staat de Transporter in het rijtje van bestverkochte bestelbussen en ook bij ROS Finance is deze bestelbus al langere tijd één van de populairste bedrijfswagens.

De Volkswagen bedrijfsauto’s staan bekend om hun comfort en veiligheid en ook de nieuwste editie Transporter staat weer garant voor ongekend comfort en verbeterde veiligheid. Net als bovengenoemde modellen, zijn de motoren van de Volkswagen Transporter ook een stuk zuiniger, waardoor u kunt besparen op uw dieselkosten.

Bekijk hier onze leasevoorraad met Volkswagen Transporter bedrijfswagens.

Renault Trafic

Met meer dan vijftig (!) versies is er altijd wel een Renault Trafic die bij u past. De Renault Traffic beschikt over de langste laadruimte in zijn segment. Aan comfort is ook gedacht: de Renault Trafic beschikt over een zeer comfortabele zit, waarbij de bestuurdersstoel in hoogte en lengte verstelbaar is. De rugleuning van de middelste stoel is uit te klappen als laptoptafel, zodat u onderweg naast de weg makkelijk kunt werken. Daarnaast beschikt de cabine over airconditioning, een tablethouder en smartphonehouder met USB-poort. Kortom: een zeer comfortabele bedrijfsauto met robuust, dynamisch design.

Bekijk hier onze leasevoorraad met Renault Trafic bedrijfswagens.

personenautos

Meest geleasde personenauto’s

Volkswagen Golf

We zien de Volkswagen Golf overal rijden. Dit model van Volkswagen gaat al 30 jaar lang mee en is na al die jaren nog steeds een populaire keuze onder de personenauto’s. De Golf is de best verkopende Volkswagen in Nederland. Dit komt mede doordat de auto een lange levensduur heeft, maar ook een goede prijs-kwaliteitverhouding. De Golf is een bescheiden auto voor iedereen, goed gebouwd en betaalbaar in onderhoud. Een populaire compacte middenklasser die niet voor niets als eerste op deze lijst staat van meest geleasde auto’s bij ROS Financial Lease.

Bekijk hier onze leasevoorraad met Volkswagen Golf personenauto’s.

Audi A3

Een dynamisch, sportief uiterlijk in combinatie met een rijk uitgeruste binnenkant is voor velen de reden om de keuze te maken een Audi te leasen. De Audi A3 is zeer geschikt om lange afstanden mee te rijden. De auto is ook voor de sportieve rijders onder ons een goede keus. De gedetailleerde afwerkingen en mooie materialen zijn wat u van Audi gewend bent.

Bekijk hier onze leasevoorraad met Audi A3 personenauto’s.

BMW 3-serie

De 3-serie maakt sinds 1975 deel uit van het modellenprogramma van BMW en is sindsdien het best verkopende model. De 3-serie is het middenklasse model van BMW en is de best rijdende auto in zijn klasse. Zijn fantastische wegligging, vering en schokdemping zorgen voor een mooi balans tussen comfort en sportiviteit. Het zijn dan ook de sportievere auto’s in hun klasse. Een aanleiding voor het grote succes van de 3-serie heeft te maken met de grote variëteit aan modellen die de BMW 3-serie aanbiedt. Ook een groot voordeel aan deze auto is dat hij een hoge restwaarde heeft.  

Bekijk hier onze leasevoorraad met BMW 3-serie personenauto’s.

Audi A4

De Audi A4 is een middenklasse auto die in eind 1995 op de markt werd gepresenteerd. De auto is al jaren het best verkopende model van Audi. De A4 is een luxe middenklasser die vooral veel zakelijke rijders aanspreekt. Het is dan ook niet verrassend dat de auto is uitgeroepen tot ‘best selling fleet car 2016’. En dat is ook bij ons goed te merken aangezien de A4 in onze top 5 meest geleasde auto’s staat.

Bekijk hier onze leasevoorraad met Audi A4 personenauto’s.

Volkswagen Passat

De Volkswagen Passat is een betrouwbare en comfortabele auto. De auto is standaard rijk uitgerust met de modernste veiligheidsfeatures en dat wordt beloond. Tijdens de EuroNCAP-crashtest kreeg de Volkswagen Passat de hoogste score: vijf sterren. Zo is de Passat één van de veiligste auto’s in zijn klasse. Bovendien is de Passat uitgeroepen tot auto van het jaar 2015.

Bekijk hier onze leasevoorraad met Volkswagen Passat personenauto’s.

Terug naar overzicht