Dealer uitgelicht: Autobedrijf van Ballegooijen

Op het moment bestaat onze leasevoorraad uit ruim 25.000 auto’s en zijn er meer dan 250 dealers en autobedrijven bij ROS finance aangesloten.

Dit aantal groeit nog iedere dag en we zijn dan ook maar al te blij met ons ruime leaseaanbod, omdat we daarmee onze (potentiële) leaserijders vrijwel altijd kunnen voorzien van een auto die bij hen past.

Uit de dealers en autobedrijven die aangesloten zijn bij ROS finance, lichten we elke maand één van die dealers uit. We vertellen graag meer over de expertise, het aanbod en mogelijkheden om via deze dealer een auto te leasen bij ROS finance. Deze maand lichten we Autobedrijf Van Ballegooijen uit Veen uit.

Autobedrijf Van Ballegooijen uit Veen

Van Ballegooijen specialiseert zich in exclusieve auto’s van de merken:

  • Audi;
  • BMW;
  • Mercedes-Benz;
  • Volkswagen.

Het aanbod is door Van Ballegooijen zorgvuldig geselecteerd, waardoor alleen auto’s van hoge kwaliteit aangeboden worden door deze autodealer. In de uitgebreide showroom van 1500 m, zijn er altijd ca. 800 occasions van dealerkwaliteit op voorraad. Van Ballegooijen werkt uitsluitend met ervaren specialisten, waardoor het team u een uitgebreide garantie kan bieden op: service, onderhoud, reparaties, accessoires en occasions.

Als extra service laat Van Ballegooijen voor u een aankoopkeuring uitvoeren door DEKRA, de ANWB of Merk dealer, zodat u een goed beeld kunt krijgen van de technische staat van de auto. Ook biedt Van Ballegooijen u een vervangende auto en/of haal- en brengservices aan, wanneer uw auto bij hen in onderhoud is.

van Ballegooijen | ROS finance

Personenwagens van Van Ballegooijen

Bij Van Ballegooijen uit Veen vindt u een ruim aanbod aan diverse exclusieve personenauto’s. Er is ook een mogelijkheid deze te financieren met financial lease via ROS finance, zowel voor zakelijke als particuliere rijders.

Uw autovoorraad gratis op ROS finance?

Autodealers en garages kunnen hun autovoorraad kosteloos aanmelden bij ROS finance. Dankzij een koppeling met ons systeem, worden uw auto’s automatisch getoond in onze leasevoorraad. Plaatst u een nieuwe auto in het systeem? Dan wordt deze ook direct op ROS finance getoond.

Terug naar overzicht