Dealer uitgelicht: Autobedrijf de Groot Veenendaal en Rhenen

In ruim 21 jaar heeft ROS finance meer dan 500 partners om zich heen verzameld. Een netwerk waar wij enorm trots op zijn. Dit resulteert in een voorraad met momenteel meer dan 25.000 auto’s en bedrijfswagens. Deze voorraad blijft groeien, net als het aantal partners dat zich bij ons aansluit. Wij kunnen dan ook met trots zeggen dat wij altijd een auto of bedrijfswagen vinden die voldoet aan de wensen en eisen van onze (potentiële) leaserijders.

De eerste Dealer van de Maand van 2022 is bekend gemaakt. De dealer die deze maand uitgelicht wordt is: “Autobedrijf de Groot” in Veenendaal en Rhenen. Deze keer betekent dit dat wij met de benenwagen op pad zijn gegaan om hen het cadeau te overhandigen. De fijne, snelle en succesvolle samenwerking met Autobedrijf de Groot is voor ons reden genoeg voor een feestje! Ze zeggen ook niet voor niets: “Beter een goede buur dan een verre vriend”.

Onze collega Sjoerd is gezellig bij hen langs geweest om ze te verrassen met dit leuke nieuws. Naast een lekkere versnapering, heeft Autobedrijf de Groot nog de volgende extra’s van ons ontvangen:

  • Gratis Marktplaats advertenties en 7-daagse dagtoppers;
  • Blogpost op de website;
  • Social promotie op ROS finance socials.

ROS finance kijkt ernaar uit om in samenwerking met hen nog meer (potentiële) leaserijders te helpen aan de auto die voldoet aan al hun wensen en eisen.

  • Dealer van de maand bij ROS finance
  • Autobedrijf de Groot in Veenendaal en Rhenen
  • Occasions van Autobedrijf de Groot 
  • Partner worden van ROS finance?

Dealer van de maand bij ROS finance

Als blijk van waardering voor onze aangesloten partners, zetten wij hen graag in het zonnetje. De dealer van de maand krijgt persoonlijk een leuk presentje overhandigd.

Daarnaast verzorgen wij gratis advertenties op Marktplaats bij normale en 7-daagse dagtoppers. Ook wordt een speciaal blogartikel gewijd aan deze dealer op onze website én social media kanalen. De dealer krijgt een prominente plek op de homepage van ROS finance dat zorgt voor nog meer zichtbaarheid onder (potentiële) leaserijders. 

Autobedrijf de Groot Veenendaal en Rhenen 

Gerrit de Groot is de grondlegger van dit succesvolle autobedrijf. In het jaar 1966 maakte hij bijzonder lange dagen als monteur in loondienst. Thuis was hij ook in de avonduren bezig met auto’s. De verkoop en reparatie stond niet stil. 

Zijn eigen klantenkring groeide en groeide. In 1973 besloot Gerrit dan ook om een eigen autobedrijf te starten; Autobedrijf de Groot. Aan de Galileïstraat in Veenendaal groeide het bedrijf uit tot een echt familiebedrijf. De passie voor auto’s is er met de paplepel ingegoten, want zowel zoon Jan als Gerrald hebben zich aangesloten bij het bedrijf. Met hun ruim 45 jaar aan ervaring zijn zij een écht begrip geworden binnen Veenendaal.  

Occasions van Autobedrijf de Groot 

Autobedrijf de Groot was destijds een van de eerste merkdealers van Daihatsu. Sinds 2011 verdween dit merk van de Europese markt, waardoor de Groot zich steeds meer is gaan richten op de verkoop van occasions. De voorraad werd steeds groter en zo ook hun klantenkring. In 2012 vestigden zij dan ook hun tweede vestiging in Rhenen. Autobedrijf de Groot is niet meer weg te denken in Veenendaal en omstreken. De combinatie van een ruim aanbod aan occasions en het uitgebreide servicepakket, zorgt ervoor dat veel (potentiële) klanten de weg naar dit autobedrijf weten te vinden. 

Partner worden van ROS?

Zowel autodealers als garages kunnen hun autovoorraad gratis aanmelden bij ROS finance. Nadat jij het formulier hebt ingevuld, zorgen wij ervoor dat deze voorraad personenauto’s en bedrijfswagens automatisch gekoppeld worden aan onze lease voorraad. Op deze manier zijn de occasions direct zichtbaar op de website van ROS finance. 

Terug naar overzicht