Dealer uitgelicht: Autobedrijf Johan Henken

Onze lease voorraad bestaat uit ruim 25.000 personenauto’s en bedrijfswagens en dat aantal blijft continu groeien. Daar zijn wij natuurlijk trots op, want zowel onze zakelijke lease als private lease klanten willen we graag voorzien van zoveel mogelijk keuze aan bedrijfswagens en personenauto’s.

Het maakt niet uit waar u gevestigd bent. U kunt als autodealer of garage uw autovoorraad gratis aanmelden bij ROS Finance. Uw auto’s worden met behulp van een koppeling met ons systeem kosteloos in onze lease voorraad getoond. Daarnaast adverteren wij wekelijks met 500 tot 1.000 auto’s op Marktplaats. Hiermee profiteert u dus van een gratis, extra afzetkanaal voor uw bedrijfswagens en personenauto’s. Uit meer dan 250 dealers en autobedrijven die zijn aangesloten bij ROS Finance, lichten we regelmatig een dealer uit met één van haar ‘oogappels’ uit de lease voorraad. Dit keer is het de beurt aan Autobedrijf Johan Henken.

Over Autobedrijf Johan Henken
Bedrijfswagen van Autobedrijf Johan Henken leasen
Autovoorraad gratis aanmelden

Over Autobedrijf Johan Henken

Autobedrijf Johan Henken, ook wel Autobedrijf Henken of Johan Henken Automobielen, is gevestigd aan de Nieuweweg-noord 313 te Veenendaal. De dealer beschikt over een mooie selectie occasions in verschillende prijsklassen en brandstoffen. Ze zijn gespecialiseerd in de verkoop van bedrijfswagens en personenauto’s. Daarnaast regelen ze de import en export van auto’s, zijn ze in staat om op korte termijn exportdocumenten te leveren en houden ze zich bezig met schadeherstel en het uitvoeren van storingsdiagnoses.

Verder verzorgt Autobedrijf Johan Henken ook:

  • de APK
  • Reparatiewerkzaamheden
  • Onderhoudswerkzaamheden
  • Airco services

Bedrijfswagen van Autobedrijf Johan Henken leasen

Autobedrijf Johan Henken heeft een mooi aantal bedrijfswagens in onze leasevoorraad staan. Bekijk bijvoorbeeld deze netjes onderhouden Volkswagen Transporter 2.0 TDI (140PK) L2H1, met onder andere Cruise Controle en trekhaak. Deze prachtige Transporter least u al vanaf €191,73 per maand bij ROS Finance.

Autobedrijf Henken | ROS Finance

Bekijk hier alle bedrijfswagens en personenauto’s van Autobedrijf Jan Henken in onze lease voorraad.

Autovoorraad gratis aanmelden

Wilt u als dealer of garage ook profiteren van een gratis advertentiemogelijkheid? Bij ROS Finance kunt u uw autovoorraad nu gratis aanmelden. Ruim 250 autobedrijven en dealers gingen u al voor!

Terug naar overzicht