Dealer uitgelicht: Dethi Vans

Onze leasevoorraad bestaat op het moment uit ruim 25.000 auto’s. Bij ROS finance zijn er ruim 250 dealers en autobedrijven aangesloten.

Dit aantal blijft groeien. Daarom kunnen wij onze (potentiële) leaserijders vrijwel altijd voorzien van een personenauto of bedrijfswagen die aansluit bij hun wensen en behoeften. Dit zorgt ervoor dat wij erg blij zijn met onze ruime lease voorraad. Iedere maand lichten wij dan ook een dealer of autobedrijf uit die is aangesloten bij ons. Deze maand lichten wij Dethi Vans uit.

Dethi Vans uit Vaassen

Dethi Vans is gespecialiseerd in het in- en verkopen van toonaangevende bedrijfswagens. Het jonge bedrijf is gevestigd in Vaassen, een prachtig dorp op de Veluwe. Dethi Vans probeert altijd de kwaliteit van de voertuigen te waarborgen. Dit doen zij door uitsluitend in te kopen bij gerenommeerde partijen als banken, leasemaatschappijen en fleetowners. Zodoende bent u als klant altijd verzekerd van een betrouwbare bedrijfswagen.

Dethi Vans | ROS finance

Het aanbod van Dethi Vans

Zoals hierboven aangegeven is Dethi Vans gevestigd in Vaassen. Hier staat ook de showroom die uitsluitend gevuld is met bedrijfswagens van hoge kwaliteit. Deze bedrijfswagens zijn ook te vinden in onze lease voorraad

Het aanbod van Dethi Vans bestaat op dit moment uit bedrijfswagens van de volgende merken: 

Aansluiten bij ROS finance?

Autodealers en garages kunnen de autovoorraad gratis aanmelden bij ROS finance. Wij koppelen uw personenauto’s en bedrijfswagens automatisch aan onze lease voorraad, zodat deze meteen zichtbaar zijn op ROS finance.

Terug naar overzicht