Dealer uitgelicht: Van Hunnik Bedrijfswagens

Zowel onze zakelijke als private lease klanten willen we graag voorzien van een zo groot mogelijk aanbod aan bedrijfswagens en personenauto’s. Momenteel bestaat onze leasevoorraad uit ruim 25.000 auto’s. Dit aantal groeit nog iedere dag en daar zijn we uiteraard ontzettend blij mee.

Als autodealer kunt u, ongeacht waar u gevestigd bent, uw autovoorraad kosteloos bij ons aanmelden. Dankzij een koppeling met ons systeem, worden uw auto’s niet alleen kosteloos in onze leasevoorraad getoond, maar ook op Marktplaats waar wij wekelijks met 500 tot 1.000 auto’s adverteren. Op deze manier profiteert u van een gratis, extra afzetkanaal voor uw bedrijfswagens en personenauto’s. Inmiddels zijn er meer dan 250 dealers en autobedrijven op deze manier bij ons aangesloten. En daar zijn wij natuurlijk heel erg blij mee! Tijd om één van die dealers uit te lichten, samen met een bedrijfswagen uit de leasevoorraad. Vandaag vertellen wij u graag meer over  ‘Van Hunnik Bedrijfswagens’.

Van Hunnik Bedrijfswagens

Op zoek naar een bedrijfswagen? Dan bent u bij Van Hunnik Bedrijfswagens in Andelst aan het juiste adres. Deze dealer is een ware specialist in bedrijfswagens en heeft standaard gemiddeld 250 bedrijfswagens op eigen terrein staan. Een zeer divers aanbod dus met genoeg keus voor iedere zakelijke en particuliere rijder. 

Van Hunnik Bedrijfswagens is niet merkgebonden en biedt u graag een objectief advies bij de keuze van de geschikte bedrijfswagen. Of u nu op zoek bent naar een bedrijfswagen met veel zitruimte voor het vervoeren van uw medewerkers of extra hoge laadruimte… Van Hunnik Bedrijfswagen voorziet u graag van advies op maat. Daarnaast profiteert u bij deze dealer van een zeer vakkundige, complete service: van onderhoud en reparatie tot ombouw van uw bedrijfswagen.

Een prachtige Iveco Daily

Onlangs voegde Van Hunnik Bedrijfswagens deze prachtige Iveco Daily uit 2016 toe aan de leasevoorraad. De juiste laadruimte en het hoge trekgewicht van 3500 kg maken deze Iveco Daily interessant voor het vervoer van goederen. Daarnaast bieden de prettige rijeigenschappen een aangenaam comfort tijdens uw reis.

U bent van harte welkom om een proefrit te maken of deze Iveco Daily te bewonderen in de showroom bij Van Hunnik Bedrijfswagens in Andelst.

Deze Iveco Daily least u bij ROS Finance vanaf €453,08 per maand. 

Kosteloos adverteren met uw autovoorraad? Dat kan bij ROS Finance!

Wilt u als dealer of garage ook profiteren van een gratis advertentiemogelijkheid? Bij ROS Finance kunt u uw autovoorraad nu gratis aanmelden. Ruim 250 autobedrijven en dealers gingen u al voor!

Terug naar overzicht