Dealer uitgelicht: Mazeland Bedrijfswagens

Onze leasevoorraad bestaat op het moment uit ruim 25.000 auto’s. Daarnaast zijn er ruim 250 dealers en autobedrijven aangesloten bij ROS finance. Dit aantal blijft groeien. Daarom kunnen wij onze (potentiële) leaserijders vrijwel altijd voorzien van een auto die aansluit bij hun wensen en behoeften. Dit zorgt ervoor dat we erg blij zijn met onze […]

Onze leasevoorraad bestaat op het moment uit ruim 25.000 auto’s. Daarnaast zijn er ruim 250 dealers en autobedrijven aangesloten bij ROS finance.

Dit aantal blijft groeien. Daarom kunnen wij onze (potentiële) leaserijders vrijwel altijd voorzien van een auto die aansluit bij hun wensen en behoeften. Dit zorgt ervoor dat we erg blij zijn met onze ruime leasevoorraad. Iedere maand lichten we dan ook een dealer of autobedrijf uit die is aangesloten bij ons. We vertellen dan meer over het aanbod, de expertise en de mogelijkheden om een auto van deze dealer te leasen bij ROS finance. Deze maand lichten we Mazeland Bedrijfswagens uit Son uit.

Mazeland Bedrijfswagens uit Son

Sinds 1985 houdt Mazeland zich al bezig met de verkoop van personenwagens en in 2003 begonnen ze ook met de verkoop van bedrijfswagens. Dit verliep erg succesvol, want vanaf 2005 is dit een los bedrijf geworden. Mazeland Bedrijfswagens verkoopt voertuigen nu zelfs binnen en buiten de grens van Nederland. Daarnaast wordt klein en groot onderhoud door de klantgerichte professionals van Mazeland uitgevoerd bij zusterbedrijf Mazeland Autoservice. 

Mazeland Bedrijfswagens biedt occassions voor scherpe prijzen en geeft u de keuze uit verschillende afleveringspakketten. En wanneer u geen tijd heeft om uw nieuwe auto op te halen, levert Mazeland deze bij u thuis af.

Mazeland | ROS finance

Occasions van Mazeland Bedrijfswagens

Mazeland Bedrijfswagens heeft een ruim aanbod met 200 occasions van 13 verschillende merken. U heeft de keuze uit kleine of grote bedrijfsauto’s met een standaard formaat of juist extra lang en hoog. De afgelopen jaren voegen ook steeds meer specials zich bij de voorraad, waaronder kippers, 4×4 pick-up’s, betonmixers en koel-vrieswagens.

Bent u ondernemer en op zoek naar een bedrijfswagen? Het is uiteraard mogelijk om een occasion van Mazeland Bedrijfswagens te leasen via ROS finance. Bekijk het aanbod van Mazeland Bedrijfswagens in onze leasevoorraad.

Uw autovoorraad gratis op ROS finance?

Autodealers en garages kunnen hun autovoorraad gratis aanmelden bij ROS finance. Wij koppelen uw auto’s automatisch aan onze leasevoorraad, zodat deze meteen zichtbaar is op ROS finance nadat u een auto in het systeem plaatst.

Terug naar overzicht