Dealer uitgelicht: Vallei Auto Groep

Onze leasevoorraad bestaat momenteel uit ruim 25.000 auto’s en groeit elke dag. Daar zijn wij natuurlijk ontzettend blij mee, want zowel onze zakelijke lease als private lease klanten willen we graag voorzien van een zo groot mogelijk aanbod aan bedrijfswagens en personenauto’s.

Als autodealer of garage kunt u – ongeacht waar u gevestigd bent – uw autovoorraad gratis aanmelden op ROS Finance. Dankzij een koppeling met ons systeem, worden uw auto’s niet alleen kosteloos in onze leasevoorraad getoond, maar ook op Marktplaats waar wij wekelijks met 500 tot 1.000 auto’s adverteren. Zo profiteert u van een gratis, extra afzetkanaal voor uw bedrijfswagens en personenauto’s.

Uit de meer dan 250 dealers en autobedrijven die zijn aangesloten bij ROS Finance, lichten wij de komende tijd dealers uit met één van hun ‘oogappels’ uit de leasevoorraad.  

Vallei Auto Groep

Vallei Auto Groep is met vier vestigingen in Wageningen, Ede, Scherpenzeel en Veenendaal een grote dealer in onze leasevoorraad.

De dealer is een officiële Audi merkdealer en mocht zich zowel in 2016 als 2017 geheel terecht ‘Audi Excellent-dealer’ noemen.

Onlangs voegde Vallei Auto Groep Veenendaal twee gloednieuwe Audi Q2 auto’s toe aan onze leasevoorraad. De Audi Q2 is een stoere SUV die uitgebracht is in drie verschillende uitvoeringen. De modellen bij Vallei Auto Groep Veenendaal beschikken over een krachtige 1.0 of 1.4 TFSI-motor, lichtmetalen velgen en rijden op benzine. De 1.0 met 86 pk is met een gemiddeld brandstofverbruik van 1 op 18 een zeer zuinige auto. Gaat u liever voor meer power? Dan is de 1.4 uitvoering met 150 pk de perfecte optie voor u. 

U bent van harte welkom om een proefrit te maken of de Audi Q2 te bewonderen in de showroom bij Vallei Auto Groep in Veenendaal.

Deze Audi Q2 least u bij ROS Finance vanaf €524,83 per maand.

Autovooraad gratis aanmelden

Wilt u als dealer of garage ook profiteren van een gratis advertentiemogelijkheid? Bij ROS Finance kunt u uw autovoorraad nu gratis aanmelden. Ruim 250 autobedrijven en dealers gingen u al voor!

Terug naar overzicht