Bereken uw maandlasten

Grafische en Fotoapparatuur

Heeft u geld nodig om uw grafische apparatuur of foto apparaten aan te schaffen of te vervangen? Bij ROS Equipment lease kan het allemaal. Het kan gaan om het vernieuwen van bedrijfsprinters of de aanschaf van een nieuwe professionele cameralens tot aan een gehele fotostudio met drukwerkinrichting zoals lijmmachines, snijmachines ect. Wij zorgen altijd dat u een passend leasevoorstel ontvangt.

Is uw bedrijf op zoek naar nieuwe apparaten, maar wilt u liever niet eenmalig het werkkapitaal inkrimpen? Denk dan eens aan een leaseconstructie als financieringsmethode. De voordelen die het leasen met zich mee brengt is dat u direct de eigenaar wordt en niet eenmalig de gehele aankoopsom hoeft te betalen. Wij regelen de betaling en u lost maandelijks een bedrag af. De rente die u over de periode betaalt, is fiscaal aftrekbaar, wat nog meer voordeel voor u oplevert.

U kunt er voor kiezen om de maandlasten te verlagen. Dat is mogelijk door aan het begin of het einde van de overeenkomst éénmalig een deel van de aankoopsom te betalen. Hierdoor worden de maandelijkse lasten voor u lager gedurende de overeenkomst geldt. Dit ligt geheel in uw handen.

Heeft u grafisch apparatuur of foto apparatuur op het oog of wilt u meer informatie over de lease mogelijkheden? Wij helpen graag om samen met u tot het beste leasevoorstel voor apparatuur te komen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Neem dan contact op met ROS finance
Telefonisch contact
0318 545 888
0657826326 (WhatsApp)
Of stuur een e-mail naar info@rosfinance.nl