Bereken uw maandlasten

Winkelapparatuur

Heeft u geld nodig voor de aanschaf van nieuwe apparaten of een inventaris voor uw winkel? ROS Equipment lease helpt u graag met een passend leasevoorstel.

Leuke producten in een gezellige winkel kunnen klanten lokken. Deze klanten moeten natuurlijk ook kunnen afrekenen. Hiervoor is een kassa en pinautomaat ideaal. Om je winkel te voorzien van dergelijke faciliteiten is een redelijke investering nodig. Leasen biedt hiervoor de uitkomst. De voordelen die het leasen van winkelapparatuur met zich mee brengt, zijn dat u direct eigenaar wordt en niet eenmalig de gehele aankoopsom hoeft te betalen. Wij regelen de betaling en u lost maandelijks een bedrag af. De rente die u over de periode betaalt, is fiscaal aftrekbaar, wat nog meer voordeel voor u oplevert.

U kunt er voor kiezen om de maandlasten te verlagen. Dat is mogelijk door aan het begin of het einde van de overeenkomst éénmalig een deel van de aankoopsom te betalen. Hierdoor worden de maandelijkse lasten voor u lager gedurende de overeenkomst geldt. Dit ligt geheel in uw handen.

Heeft u winkel apparatuur op het oog of wilt u meer informatie over de lease mogelijkheden? Wij helpen graag om samen met u tot het beste leasevoorstel te komen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Neem dan contact op met ROS finance
Telefonisch contact
0318 545 888
0657826326 (WhatsApp)
Of stuur een e-mail naar info@rosfinance.nl