U heeft gefilterd op:
Geen resultaten gevonden
Merken
Toon meer
Leasebedrag
Bouwjaar
Kilometerstand
Brandstof
Transmissie
BTW / Marge
Verkoopprijs
Kleur
Toon meer
Type auto
Toon meer
Cabine
Lengte
Afstand

Hybride auto financial leasen

Wil u ook duurzaam kilometers maken? Bekijk dan hieronder de hybride auto’s en profiteer van de financiële voordelen.
filter%5Bactive%5D%5B%5D=1&filter%5Bmetadata.brandstof%5D=hybride
Resultaten:
20
Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Neem dan contact op met ROS finance
Telefonisch contact
Of stuur een e-mail naar

Veelgestelde vragen

externalId=rosfinance-bigcheese-lease-voorraad-1.1.1.4.1.2.2&filter[active]=1
Mag ik als startende ondernemer ook een personenauto of bedrijfswagen van Volkswagen leasen?

Het is mogelijk om als startende ondernemer ook een personenauto of bedrijfsauto te leasen. Wel geldt hier, naast de BTW, een extra aanbetaling voor. Wanneer u contact met ons opneemt kunnen we dit bespreken.

Kan ik bij jullie een Volkswagen auto financieren die niet bij jullie vandaan komt?

Het regelen van uw financiering kan bij ons, ook wanneer u bij een andere aanbieder een Volkswagen personen- of bedrijfsauto heeft gevonden. Wij zullen u hierbij graag verder helpen.

Kan ik ook een hybride of elektrische Volkswagen auto leasen?

Het is mogelijk om bij ons een elektrische of hybride Volkswagen te leasen. Op de website hebben we onze voorraad in elektrische of hybride personen- en bedrijfswagens staan.

Hoe vind ik de beste Volkswagen om te leasen?

Neem voor het uitkiezen van uw personen- of bedrijfsauto contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar om hierbij te helpen.

Welke Volkswagen auto’s zijn er?

Onze voorraad in voertuigen van Volkswagen is zeer uitgebreid. Wij nodigen u uit om op onze website een kijkje te nemen naar de mogelijkheden in Volkswagen auto’s. U zult hier zeker iets naar uw smaak vinden!

Ons aanbod

Bij ROS finance hebben wij een groot assortiment aan hybride auto’s. Van een Audi tot aan een Mercedes, van een Volkswagen tot aan een Opel. Bij ROS finance is er genoeg keuze. 

Voor al uw vragen over het financial leasen van uw bedrijfsauto kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze adviseurs via 0318 545 888.

Voordelen van hybride rijden

Voor veel mensen is hybride rijden erg aantrekkelijk. Er zitten veel voordelen aan het rijden in een hybride auto.

Een hybride auto heeft een groen imago. Bij het optrekken en afremmen van een auto ontstaan er veel schadelijke stoffen. Bij een hybride auto worden deze schadelijke stoffen door de elektromotor opgenomen. De uitstoot van deze schadelijke stoffen is groot bij veel drukte op de weg. Daarnaast schakelt de groene auto zelf op een manier dat je weinig brandstof verbruikt. De elektromotor ondersteunt de verbrandingsmotor hierbij.

Ook ben je bij het rijden van een hybride auto goedkoper uit. U heeft bij het opladen van de accu namelijk elektriciteit nodig en dit is goedkoper dan wanneer de auto volledig op benzine of diesel rijdt. Bovendien betaalt u bij het rijden van een hybride auto de helft van de wegenbelasting. Zo kunt u voordelig en veilig naar uw bestemming rijden.

Het regelen van uw leasecontract

Heeft u een keuze kunnen maken in een hybride lease auto? Wat fijn! Nu kunt u een vrijblijvende lease aanvraag indienen en binnen 24 uur kunt u uw duurzame kilometers rijden tegen een vast bedrag per maand.

Het neemt niet veel tijd in beslag. In drie stappen is het al geklaard. Na deze stappen zult u een bevestigingsmail ontvangen in de inbox van het doorgegeven e-mailadres. Wanneer wij uw aanvraag hebben ontvangen, gaan wij u zo snel mogelijk op de hoogte brengen over de financial lease mogelijkheden. 

Met behulp van onze lease calculator berekent u snel uw maandelijkse leasebedrag.