U heeft gefilterd op:
Geen resultaten gevonden
Merken
Toon meer
Bouwjaar
Kilometerstand
Brandstof
Transmissie
BTW / Marge
Leasebedrag
Verkoopprijs
Kleur
Toon meer
Type
Toon meer
Cabine
Lengte
Afstand

Hybride auto financial leasen

Wil u ook duurzaam kilometers maken? Bekijk dan hieronder de hybride auto’s en profiteer van de financiële voordelen.
filter%5Bactive%5D%5B%5D=1&filter%5Bmetadata.brandstof%5D=hybride
Resultaten:
20
Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Neem dan contact op met ROS finance
Telefonisch contact
Of stuur een e-mail naar

Veelgestelde vragen

externalId=rosfinance-bigcheese-lease-voorraad-1.1.1.4.1.2.2&filter[active]=1
Ben ik bij operational lease eigenaar van de auto?
Nee, de leasemaatschappij is eigenaar van de auto. U huurt als het ware de auto van de leasemaatschappij en de maatschappij is verantwoordelijk voor de kosten van reparatie, onderhoud, wegenbelasting, verzekeringen e.d.
Kan ik een auto die ik elders heb gezien ook aanschaffen met een financiering van ROS Finance?
Ja, Ros Finance is onafhankelijk en niet verbonden aan het autobedrijf. U heeft zelf de keuze waar u de auto koopt.
Ben ik bij private lease eigenaar van de auto?
Bij private lease bent u geen eigenaar van de auto, aan het eind van de looptijd gaat de auto terug naar de financieringsmaatschappij.
Kan ik als particulier ook een auto leasen?
Ja, sinds kort is het bij ROS Finance mogelijk om gebruik te maken van private lease, waardoor u als particulier privé een auto kunt leasen zonder de tussenkomst van een werkgever. Klik hierom onze private lease voorraad te bekijken. Daarnaast hebben wij ook de mogelijkheid om een particulieren financiering te verstrekken voor de aanschaf van een auto.
Wat gebeurt er aan het einde van het contract?
Bij een financial lease is de auto na betaling van het laatste leasetermijn (en na betaling van uw eventuele slottermijn) volledig uw eigendom.

Ons aanbod

Bij ROS finance hebben wij een groot assortiment aan hybride auto’s. Van een Audi tot aan een Mercedes, van een Volkswagen tot aan een Opel. Bij ROS finance is er genoeg keuze. 

Voor al uw vragen over het financial leasen van uw bedrijfsauto kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze adviseurs via 0318 545 888.

Voordelen van hybride rijden

Voor veel mensen is hybride rijden erg aantrekkelijk. Er zitten veel voordelen aan het rijden in een hybride auto.

Een hybride auto heeft een groen imago. Bij het optrekken en afremmen van een auto ontstaan er veel schadelijke stoffen. Bij een hybride auto worden deze schadelijke stoffen door de elektromotor opgenomen. De uitstoot van deze schadelijke stoffen is groot bij veel drukte op de weg. Daarnaast schakelt de groene auto zelf op een manier dat je weinig brandstof verbruikt. De elektromotor ondersteunt de verbrandingsmotor hierbij.

Ook ben je bij het rijden van een hybride auto goedkoper uit. U heeft bij het opladen van de accu namelijk elektriciteit nodig en dit is goedkoper dan wanneer de auto volledig op benzine of diesel rijdt. Bovendien betaalt u bij het rijden van een hybride auto de helft van de wegenbelasting. Zo kunt u voordelig en veilig naar uw bestemming rijden.

Het regelen van uw leasecontract

Heeft u een keuze kunnen maken in een hybride lease auto? Wat fijn! Nu kunt u een vrijblijvende lease aanvraag indienen en binnen 24 uur kunt u uw duurzame kilometers rijden tegen een vast bedrag per maand.

Het neemt niet veel tijd in beslag. In drie stappen is het al geklaard. Na deze stappen zult u een bevestigingsmail ontvangen in de inbox van het doorgegeven e-mailadres. Wanneer wij uw aanvraag hebben ontvangen, gaan wij u zo snel mogelijk op de hoogte brengen over de financial lease mogelijkheden. 

Met behulp van onze lease calculator berekent u snel uw maandelijkse leasebedrag.