U heeft gefilterd op:
Geen resultaten gevonden
Merken
Toon meer
Bouwjaar
Kilometerstand
Brandstof
Transmissie
BTW / Marge
Leasebedrag
Verkoopprijs
Kleur
Toon meer
Type
Toon meer
Lengte
Afstand

Financial Lease hybride personenauto

Wilt u als ondernemer duurzaam kilometers maken in een auto die bij uw onderneming past? Bekijk dan hieronder de hybride personenauto’s en profiteer van de financiële voordelen.
filter%5Bactive%5D%5B%5D=1&filter%5Bmetadata.voertuigsoort.keyword%5D=Personenauto&filter%5Bmetadata.brandstof%5D=hybride
Resultaten:
20
Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Neem dan contact op met ROS finance
Telefonisch contact
Of stuur een e-mail naar

Veelgestelde vragen

externalId=rosfinance-bigcheese-lease-voorraad-personenauto-1.1.1.4.1.2.2&filter[active]=1
Ben ik bij operational lease eigenaar van de auto?
Nee, de leasemaatschappij is eigenaar van de auto. U huurt als het ware de auto van de leasemaatschappij en de maatschappij is verantwoordelijk voor de kosten van reparatie, onderhoud, wegenbelasting, verzekeringen e.d.
Kan ik een auto die ik elders heb gezien ook aanschaffen met een financiering van ROS Finance?
Ja, Ros Finance is onafhankelijk en niet verbonden aan het autobedrijf. U heeft zelf de keuze waar u de auto koopt.
Ben ik bij private lease eigenaar van de auto?
Bij private lease bent u geen eigenaar van de auto, aan het eind van de looptijd gaat de auto terug naar de financieringsmaatschappij.
Kan ik als particulier ook een auto leasen?
Ja, sinds kort is het bij ROS Finance mogelijk om gebruik te maken van private lease, waardoor u als particulier privé een auto kunt leasen zonder de tussenkomst van een werkgever. Klik hierom onze private lease voorraad te bekijken. Daarnaast hebben wij ook de mogelijkheid om een particulieren financiering te verstrekken voor de aanschaf van een auto.
Wat gebeurt er aan het einde van het contract?
Bij een financial lease is de auto na betaling van het laatste leasetermijn (en na betaling van uw eventuele slottermijn) volledig uw eigendom.

Ons aanbod

Zoekt u een hybride personenauto? Bij ROS finance hebben wij een groot assortiment. Van een Porsche tot aan een BMW en van een Skoda tot aan een Mazda. Bij ROS finance hebben we het allemaal. 

Voor vragen over het financial leasen van een hybride personenauto kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze adviseurs via 0318 545 888.

Voordelen van hybride rijden

Voor veel ondernemers is hybride rijden erg populair, omdat er veel voordelen aan vast zitten. Zo heeft een hybride auto een groen imago, maar er zitten nog meer voordelen aan verbonden. 

Eén van die voordelen is dat de elektromotor van een hybride auto de schadelijke stoffen opneemt. Deze stoffen ontstaan bij het afremmen en optrekken van de auto. De hoeveelheid schadelijke stoffen is groter, wanneer het druk op de weg is. Ook schakelt de auto zelf op een manier dat er weinig brandstof wordt verbruikt. Daarnaast kunt u met een hybride auto meer kilometers rijden. 

Verder is een hybride auto bij het gebruik goedkoper. Tijdens het laden van de accu is er elektriciteit nodig. Dit is goedkoper dan wanneer u uw personenauto volledig voltankt met benzine of diesel. Ook betaalt u voor een hybride personenauto maar de helft van de wegenbelasting. Met een hybride personenauto kunt u dus goedkoop en duurzaam de weg op.

Plug-in hybrid of hybride?

Bij het leasen van een hybride auto krijgt u ook nog de keuze tussen een hybride auto en een plug-in hybride auto. Bij een hybride auto ontstaat er een automatische wisseling tussen de elektra en de benzine. Bij deze auto kunt u de accu niet opladen bij een laadpaal of bij een stopcontact. Bij een plug-in hybride auto kunt u de accu wel opladen via een stopcontact en een laadpaal.

Het regelen van uw leasecontract

Heeft u uiteindelijk een keuze gemaakt in een hybride personenauto? Dan kan er een vrijblijvende lease aanvraag worden ingediend. Binnen 24 uur kunt u dan tegen een vast bedrag per maand genieten van uw nieuwe of tweedehandse hybride auto. 

Het duurt maar een paar minuten! Binnen drie stappen ontvangt u al een bevestigingsmail in uw mailbox. In deze mail wordt alle relevante informatie voor u opgesomd. Na deze mail gaan wij zo snel mogelijk contact met u opnemen over de financial lease mogelijkheden. 

Met behulp van onze lease calculator berekent u snel uw maandelijkse leasebedrag.