U heeft gefilterd op:
Geen resultaten gevonden
Merken
Toon meer
Leasebedrag
Bouwjaar
Kilometerstand
Brandstof
Transmissie
BTW / Marge
Verkoopprijs
Kleur
Toon meer
Type auto
Toon meer
Lengte
Afstand

Financial Lease hybride personenauto

Wilt u als ondernemer duurzaam kilometers maken in een auto die bij uw onderneming past? Bekijk dan hieronder de hybride personenauto’s en profiteer van de financiële voordelen.
filter%5Bactive%5D%5B%5D=1&filter%5Bmetadata.voertuigsoort.keyword%5D=Personenauto&filter%5Bmetadata.brandstof%5D=hybride
Resultaten:
20
Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Neem dan contact op met ROS finance
Telefonisch contact
Of stuur een e-mail naar

Veelgestelde vragen

externalId=rosfinance-bigcheese-lease-voorraad-personenauto-1.1.1.4.1.2.2&filter[active]=1
Mag ik als startende ondernemer ook een personenauto of bedrijfswagen van Volkswagen leasen?

Het is mogelijk om als startende ondernemer ook een personenauto of bedrijfsauto te leasen. Wel geldt hier, naast de BTW, een extra aanbetaling voor. Wanneer u contact met ons opneemt kunnen we dit bespreken.

Kan ik bij jullie een Volkswagen auto financieren die niet bij jullie vandaan komt?

Het regelen van uw financiering kan bij ons, ook wanneer u bij een andere aanbieder een Volkswagen personen- of bedrijfsauto heeft gevonden. Wij zullen u hierbij graag verder helpen.

Kan ik ook een hybride of elektrische Volkswagen auto leasen?

Het is mogelijk om bij ons een elektrische of hybride Volkswagen te leasen. Op de website hebben we onze voorraad in elektrische of hybride personen- en bedrijfswagens staan.

Hoe vind ik de beste Volkswagen om te leasen?

Neem voor het uitkiezen van uw personen- of bedrijfsauto contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar om hierbij te helpen.

Welke Volkswagen auto’s zijn er?

Onze voorraad in voertuigen van Volkswagen is zeer uitgebreid. Wij nodigen u uit om op onze website een kijkje te nemen naar de mogelijkheden in Volkswagen auto’s. U zult hier zeker iets naar uw smaak vinden!

Ons aanbod

Zoekt u een hybride personenauto? Bij ROS finance hebben wij een groot assortiment. Van een Porsche tot aan een BMW en van een Skoda tot aan een Mazda. Bij ROS finance hebben we het allemaal. 

Voor vragen over het financial leasen van een hybride personenauto kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze adviseurs via 0318 545 888.

Voordelen van hybride rijden

Voor veel ondernemers is hybride rijden erg populair, omdat er veel voordelen aan vast zitten. Zo heeft een hybride auto een groen imago, maar er zitten nog meer voordelen aan verbonden. 

Eén van die voordelen is dat de elektromotor van een hybride auto de schadelijke stoffen opneemt. Deze stoffen ontstaan bij het afremmen en optrekken van de auto. De hoeveelheid schadelijke stoffen is groter, wanneer het druk op de weg is. Ook schakelt de auto zelf op een manier dat er weinig brandstof wordt verbruikt. Daarnaast kunt u met een hybride auto meer kilometers rijden. 

Verder is een hybride auto bij het gebruik goedkoper. Tijdens het laden van de accu is er elektriciteit nodig. Dit is goedkoper dan wanneer u uw personenauto volledig voltankt met benzine of diesel. Ook betaalt u voor een hybride personenauto maar de helft van de wegenbelasting. Met een hybride personenauto kunt u dus goedkoop en duurzaam de weg op.

Plug-in hybrid of hybride?

Bij het leasen van een hybride auto krijgt u ook nog de keuze tussen een hybride auto en een plug-in hybride auto. Bij een hybride auto ontstaat er een automatische wisseling tussen de elektra en de benzine. Bij deze auto kunt u de accu niet opladen bij een laadpaal of bij een stopcontact. Bij een plug-in hybride auto kunt u de accu wel opladen via een stopcontact en een laadpaal.

Het regelen van uw leasecontract

Heeft u uiteindelijk een keuze gemaakt in een hybride personenauto? Dan kan er een vrijblijvende lease aanvraag worden ingediend. Binnen 24 uur kunt u dan tegen een vast bedrag per maand genieten van uw nieuwe of tweedehandse hybride auto. 

Het duurt maar een paar minuten! Binnen drie stappen ontvangt u al een bevestigingsmail in uw mailbox. In deze mail wordt alle relevante informatie voor u opgesomd. Na deze mail gaan wij zo snel mogelijk contact met u opnemen over de financial lease mogelijkheden. 

Met behulp van onze lease calculator berekent u snel uw maandelijkse leasebedrag.