Lease in 2018 nog een elektrische auto met financial lease

Lease dit jaar nog een elektrische auto met financial lease, voordat de veranderingen in de bijtelling vanaf 1 januari 2019 plaats gaan vinden. Zo kunt u dit jaar nog profiteren van de aantrekkelijke bijtellingsregels.

De bijtellingsregels worden vanaf volgend jaar dus weer aangepast. Er komen er vier grote wijzigingen aan:

  • 4% bijtelling tot een cataloguswaarde van 50.000 euro
  • Plug-ins gaan ook naar 22% bijtelling
  • De overgangsregeling
  • BPM wordt minder CO2 afhankelijk

Lees in dit blogartikel meer informatie over alle veranderingen wat betreft de aangepaste bijtellingsregels in 2019.

Diverse elektrische auto’s

Niet alleen Tesla-bestuurders kunnen extra kosten verwachten, maar ook de bestuurders van andere elektrische auto’s die een hogere cataloguswaarde hebben dan €50.000,-. Bij ROS finance kunt u dit jaar nog een elektrische auto leasen, zodat u profiteert van de voordelige bijtellingsregels. Hieronder behandelen we enkele van deze auto’s en hun belangrijkste kenmerken.

Nissan Leaf

De Nissan Leaf heeft met een 40 kWh batterij een rijbereik tot 378 km. Ook beschikt hij onder andere over een achteruit- en dodehoekassistent. Als u deze specificaties aanzet, zorgen ze ervoor dat de auto zichzelf kan inparkeren! Deze elektrische auto van Nissan is één van de auto’s die in 2019 nog profiteert van de 4% bijtelling. U vindt een tweedehands Nissan Leaf in de lease voorraad van ROS finance.

Tesla Model S

Het welkende model van Tesla, de Model S streeft ernaar om de veiligste sedan op de weg te zijn. Dankzij de unieke elektrische aandrijflijn, versnelt de auto in slechts 2,7 seconden van 0 tot 100 km/u. Ook heeft de Model S het record van het meeste aantal kilometers dat afgelegd is met één volle accu op zijn naam staan. Ook beschikt de Tesla S over aan autopilot, luchtvering en (optioneel) panorama dak.   Profiteer dit jaar nog van de lage bijtelling op de Tesla Model S en ontdek de Tesla S-auto’s in onze leasevoorraad.

Tesla Model X

Model X wordt gezien als de veiligste, snelste en best uitgeruste SUV ooit. Tesla Model X beschikt over vierwielaandrijving en heeft een accucapaciteit van 100 kWh. Daarmee is het gemiddelde bereik ongeveer 565 km op een volle accu.

Ondanks dat SUV’s erom bekend staan ruim maar niet erg snel te zijn, krijgt u bij Model X het beste van beide werelden: de SUV biedt ruimte voor zeven volwassenen en accelereert van 0 naar 100 km/u in slechts 3,1 seconden. De stoelen op de tweede en derde rij kunnen volledig neergeklapt worden om extra laadruimte te creëren.

Lease in 2018 nog een Tesla Model X bij ROS finance om nog te profiteren van de lage bijtelling.

BMW i3

De vier meter lange BMW i3 heeft met een vermogen van 125 kW een topsnelheid van 150 km/h en is één van de eerste elektrische auto’s op de markt. Daarnaast beschikt de i3 over achterwielaandrijving, een draaicirkel van 9.90m en energielabel A. Ook de BMW i3 profiteert in 2019 nog van de 4% bijtelling. Bekijk de beschikbare BMW i3-modellen in onze leasevoorraad.

Profiteer nu nog van de lage bijtelling

Wilt u ook dit jaar nog profiteren van de lage bijtelling? Lease dan in 2018 nog een nieuwe auto of bedrijfswagen. Bekijk de beschikbare modellen in de leasevoorraad en vraag een vrijblijvende offerte aan via onze leasecalculator.

Terug naar overzicht