Leasemaatschappij

Waarom een leasemaatschappij?

Wanneer u op zoek bent naar zekerheid en inzicht in uw autokosten, dan is een lease auto een slimme optie voor u. Wanneer u kiest voor financial, operational of private lease, krijgt u meer inzicht in uw maandelijkse autokosten doordat u elke maand een vast bedrag betaalt voor onder andere verzekeringen, belasting, onderhoud en reparatie aan uw auto.

Als u gaat voor zakelijke lease, heeft dit ook financiële voordelen voor uw onderneming. Bij operational lease komt de auto niet op de balans van de onderneming en legt de auto ook geen beslag op de financieringscapaciteit.

Bij financial lease profiteert u van andere fiscale voordelen, zoals willekeurige afschrijving en investeringsaftrek (u kunt de BTW terug vragen). Door deze fiscale voordelen wordt er vaak voor deze leasevorm gekozen bij het leasen van bestelauto’s of personenauto’s.

Waarom ROS Finance als leasemaatschappij?

Wie een auto wil aanschaffen, vindt in ROS Finance een betrouwbare leasemaatschappij. Onze financial lease specialisten zijn open, eerlijk en recht door zee. Zo kleuren we persoonlijk contact in. Met u als klant, maar ook met de betrouwbare banken waarmee we samenwerken.

Wij zetten alles voor u op een rijtje met oog op uw persoonlijke situatie. Dit doen wij door rekening te houden met:

 • Inkomsten en lasten
 • Kredietverleden
 • Doel van de lening

Zo komen we samen tot een op maat gemaakt leasecontract, dat net zo goed aanvoelt als uw nieuwe auto.

Voordelen leasemaatschappij

Wilt u een auto leasen via een leasemaatschappij? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

 • U kunt een nieuwe auto rijden zonder een grote investering te moeten doen. Een auto kopen kost u in één keer duizenden euro’s, terwijl u ook een auto kunt leasen en het bedrag in termijnen afbetaalt.
 • U kunt altijd in de nieuwste auto’s rijden. Hoe meer kilometers u rijdt per jaar, hoe korter de leaseperiode. Als de leaseperiode afloopt, kunt u weer een nieuwe auto aanschaffen via financial lease, waardoor u altijd in één van de nieuwste auto’s rondrijdt.
 • U profiteert van fiscale voordelen. In welke mate dit het geval is, verschilt per leasecontract. In het algemeen betaalt u minder belasting, doordat u de auto op de zaak heeft staan. Daarnaast kunt u uiteraard de BTW terugvorderen.
 • Zekerheid en inzicht. De leasemaatschappij regelt zaken zoals reparatie en onderhoud aan uw auto. U betaalt hiervoor een maandelijks bedrag en komt dus nooit voor onverwachte kosten te staan. Bij de diverse leaseopties, profiteert u bij elke optie van unieke voordelen. Zo kunt u er ook voor kiezen om een all-in prijs te betalen inclusief kosten voor brandstof.

Werkwijze ROS Finance als leasemaatschappij

Voor ons is efficiëntie belangrijk. Binnen vijf minuten kunt u uw financiering aanvragen – via onze website of direct bij één van onze medewerkers aan de telefoon – en heeft u uw financiering mogelijk al binnen 24 uur geregeld.

Financial lease werkt als volgt:

 1. U heeft een auto gezien bij een autobedrijf, op Marktplaats of in onze leasevoorraad.
 2. Met behulp van onze leasecalculator berekent u uw leasetermijnen door het kredietbedrag, slottermijn en looptijd in de calculator aan te passen naar uw wensen.
 3. Ontvang gratis een offerte.
 4. Na acceptatie van de offerte stellen we een driepartijenovereenkomst op.
 5. Als de overeenkomst is getekend, zal uitbetaling aan de leverancier plaatsvinden.
John Ros
John Ros
Directeur / Lease adviseur
Ellen van de Ridder
Ellen van de Ridder
Lease adviseur
Matthijs Dijkman
Matthijs Dijkman
Lease adviseur
Ariën Bakkenes
Ariën Bakkenes
Lease adviseur
Emiel van Leeuwen
Emiel van Leeuwen
Lease adviseur
Arnoud Doolaard
Arnoud Doolaard
Lease adviseur particulieren
Sjoerd Snijders
Sjoerd Snijders
Lease adviseur
Jesse Hollander
Jesse Hollander
Lease adviseur
Rens Bos
Rens Bos
Lease adviseur
Vito
Vito
Afdeling bijzonder beheer