Mercedes-Benz Leasen in 2020: De Top 3

Door alle diverse automerken en modellen kan het overweldigend aanvoelen om een lease auto te kiezen. Daarom gaan wij bij ROS finance de komende tijd de focus leggen op merken en de toppers die op de markt te vinden zijn. Vandaag lichten wij de personenauto’s van Mercedes-Benz uit.

  1. CLA-klasse
  2. A-klasse
  3. E-klasse
  4. Mercedes-Benz Leasen

1. CLA-klasse

De Mercedes-Benz CLA-klasse rijdt op de Europese wegen sinds 2013. De CLA-Klasse is de eerste sedan van Mercedes-Benz die voorwielaandrijving heeft. Daarnaast is dit model uitgebreid met verschillende luxes als: remassistentie, touchpad en speciale comfortstoelen. De Mercedes-Benz CLA-klasse is te leasen vanaf €200,- per maand

Mercedes-Benz CLA | ROS finance

2. A-klasse

De Mercedes-Benz A-klasse is het kleinste model wat te vinden is in de Mercedes-Benz familie. De A-klasse rijdt rond in Nederland vanaf 1997. Ondanks dat dit het kleinste model is biedt deze Mercedes-Benz veel comfort door lederen bekleding en stuur. Ook zijn er veel voordelen te vinden als een ingebouwd navigatiesysteem en diverse parkeersensoren. Lease de A-klasse nu vanaf €140,- per maand.

Mercedes-Benz A klasse | ROS finance

3. E-klasse

Oud en vertrouwd, de geweldige Mercedes-Benz E-klasse. Deze klassieker is ontstaan in 1993 en is sindsdien één van de bestsellers van Mercedes-Benz. Dit is ook logisch, aangezien de E-klasse is uitgerust met een krachtige motor, luxueus interieur en nuttige extra’s als cruise control, warmtewerend glas, navigatiesysteem en een geweldig geluid systeem. Lease de Mercedes-Benz E-klasse vanaf €200,- per maand.

Mercedes-Benz E-klasse | ROS finance

Mercedes-Benz Leasen

Wilt u een Mercedes-Benz leasen? Bij ROS finance vindt u zowel nieuwe modellen als occassions. Bekijk ook andere modellen in onze leasevoorraad. Heeft u bij een andere garage of autodealer de Mercedes-Benz gezien? Ook dan kunt u uw auto laten financieren door ROS finance. Financial lease biedt u meerdere financiële voordelen. Betaal een laag, vast bedrag per maand en rijd binnen 24 uur de weg. Bereken met behulp van onze lease calculator vast het maandelijkse leasebedrag.

 

Terug naar overzicht