Mercedes-Benz leasen bij ROS finance

Wilt u graag een nieuwe of gebruikte Mercedes-Benz leasen maar u heeft de juiste nog niet kunnen vinden? Bij ROS finance heeft de keuze uit meer dan 3.500 Mercedes-Benz modellen om te leasen. U bepaalt zelf de looptijd van het contract met het daarbij behorende aflosbedrag en een vaste lage rente.

Waarom een Mercedes-Benz?

Mercedes-Benz is een icoon uit de auto-industrie. In 1885 werd door één van de grondleggers van het merk de eerste automobiel geproduceerd. Mercedes-Benz staat bekend om zijn zijn solide en kostbare limousines. Het merk produceert daarentegen auto’s in bijna elk segment: van de A-klasse in het segment van de Volkswagen Golf, tot de Mercedes S-klasse, in het topsegment van de luxe limousines. De kleinste modellen worden geproduceerd door het submerk Smart. Daarnaast worden er ook bedrijfswagens, bussen en vrachtwagens geproduceerd. Alles is onderdeel van de hoofd fabrikant Daimler AG.

De grootste concurrenten voor het Duitse merk Mercedes komen uit eigen land: BMW en Audi. Maar ook Volkswagen probeert met luxere modellen als de VW Phaeton en de VW Passat CC mee te doen in dit segment. Volvo scoort al langere tijd goed in het hogere segment met modellen als de V70. Sterke outsiders zijn Jaguar en Lexus.

Uitgelicht: Mercedes-Benz A-Klasse

Eind jaren negentig introduceerde Mercedes-Benz de A-klasse. Het merk met de ster was hiermee voor het eerst aanwezig in de klasse van de Volkswagen Golf. Daarnaast was het ook het eerste model met voorwielaandrijving. Helaas voldeed de kwaliteit van het eerste model van de A-klasse niet helemaal aan de verwachtingen. Desondanks verkocht hij wel goed. Deze en de tweede generatie werden met name gewaardeerd door kopers die op zoek waren naar een auto met een hoge zit. Vanaf de derde generatie (2012) wordt het door Mercedes over een compleet andere boeg gegooid.

Mercedes levert alle generaties van de A-klasse met een ruime keuze uit viercilinder benzine- en dieselmotoren. Daarnaast kan er al vanaf het eerste model in 1997 gekozen worden voor een handgeschakelde versnellingsbak of een automaat.

Mercedes-Benz financial lease via ROS finance

ROS finance is uw betrouwbare partner bij het aanschaffen van een auto. Onze financial lease specialisten zorgen ervoor dat u de beste aankoop doet, onder de beste omstandigheden. Open, eerlijk en recht door zee. Zo kleuren we persoonlijk contact in. Met u als klant, maar ook met de betrouwbare banken waarmee we samenwerken.

We zetten alles voor u op een rijtje met oog op uw persoonlijke situatie. Dit doen wij door rekening te houden met:

  • Inkomsten;
  • Lasten;
  • Kredietverleden;
  • Doel van de lening.

Mercedes-Benz modellen in onze lease voorraad

Enthousiast geworden over een Mercedes-Benz? En wilt u een Mercedes-Benz leasen met financial lease? Bekijk de modellen in onze lease voorraad of neem contact met ons op.

Terug naar overzicht