Merken

Volkswagen leasen

Bent u ondernemer en op zoek naar een geschikte Volkswagen bedrijfswagen of personenauto voor uw bedrijf? Bij ROS finance heeft u de keuze uit een breed aanbod aan Volkswagen modellen die u kunt financieren met financial lease. U bepaalt zelf de looptijd en de slottermijn die passen bij uw persoonlijke situatie. Geen ondoorzichtige financiële constructies, […]

Bent u ondernemer en op zoek naar een geschikte Volkswagen bedrijfswagen of personenauto voor uw bedrijf? Bij ROS finance heeft u de keuze uit een breed aanbod aan Volkswagen modellen die u kunt financieren met financial lease. U bepaalt zelf de looptijd en de slottermijn die passen bij uw persoonlijke situatie. Geen ondoorzichtige financiële constructies, maar een vast aflosbedrag, een vaste looptijd en een vaste lage rente.

Volkswagen

Volkswagen hecht als automerk veel waarde aan innovatie. Het doel is om innovaties bereikbaar te maken voor iedereen. De wagens hebben een stevige wegligging en zijn goed wendbaar. Deze innovaties zijn terug te vinden in veel van de Volkswagen modellen. Daarnaast staan de auto’s van Volkswagen bekend om hun krachtige motoren. Bekende Volkswagen modellen zijn onder andere Volkswagen Polo, Volkswagen Golf en de Volkswagen e-up.

Volkswagen Transporter

De naam Transporter wordt door Volkswagen sinds 1990 gehanteerd voor de middenklasse bestelwagen. Toen was dit de vierde generatie (T4) van de Volkswagen Bus. Het nieuwste model is de T5 en is sinds 2003 op de markt. In 2010 kreeg de bedrijfswagen een grote opknapbeurt. Dit is vanaf de upgrade vooral herkenbaar door de stoerdere styling aan de voorkant. Daarnaast is de Volkswagen Transporter is al jaren de best verkochte bestelwagen van Nederland.

Volkswagen Polo

De Volkswagen Polo is een welbekende auto van Volkswagen en al vanaf 1975 op de markt. Vandaag de dag wordt hij nog steeds gebouwd en heeft de bedrijfswagen sinds de eerste versie al veel technische en optische wijzigingen ondergaan. Alle modellen kregen tijdens hun bouwperiode een upgrade en werden iets veranderd. De nieuwe Volkswagen Polo is verkrijgbaar met verschillende motorsystemen.

> Bekijk Volkswagen leaseauto’s

Volkswagen leasen met financial lease

Het aanschaffen van een Volkswagen bedrijfswagen of personenauto met financial lease is een aantrekkelijke optie voor iedereen.

Met financial lease schaft u een auto of bedrijfswagen aan, zonder aanspraak te hoeven maken op uw liquiditeit. Een interessante optie dus, zeker voor startende ondernemers! U betaalt het aankoopbedrag van uw wagen niet in één keer, maar lost elke maand een vast, laag bedrag af bij de leasemaatschappij. Wilt u tussentijds extra aflossen? Dat kan, volledig boetevrij.

Regel de financiering van uw bedrijfswagen of auto bij ROS finance, en profiteer van de volgende voordelen:

  • Financiering binnen 24 uur geregeld
  • Zekerheid dankzij de vaste, lage maandbedragen
  • Keuze uit verschillende leasetermijnen van 12 tot 60 maanden
  • Financiële voordelen zoals BTW-terugvordering, investeringsaftrek en renteaftrek
  • Acceptatie zonder jaarcijfers is mogelijk

Of u nu de Volkswagen van uw dromen heeft gespot in onze leasevoorraad of bij een andere dealer of autobedrijf: ROS finance verzorgt graag uw financiering.

> Vraag offerte aan

Waarom ROS finance?

Wie een Volkswagen wil leasen, vindt in ROS finance een betrouwbare partner. We weten als geen ander hoe fijn het is als uw zaken snel geregeld kunnen worden en streven er dan ook naar om uw financiering binnen 24 uur te regelen.
Daarbij adviseren we u graag over de verschillende opties en houden we rekening met uw budget, wensen, kredietverleden en het doel van de lening.

We zijn open, eerlijk en rechtdoorzee en vinden persoonlijk contact belangrijk. Met u als klant, maar ook met de betrouwbare banken en geldverstrekkers waar we mee samenwerken.

De afgelopen jaren konden we dan ook honderden financieringen verstrekken aan onze tevreden klanten en groeien we elke maand!

Klantreview
Datum
Dienst
Volkswagen Financial Lease
Rating
51star1star1star1star1star
Bekijk alle Volkswagen auto's
Klantreview
Datum
Dienst
Volkswagen Financial Lease
Rating
51star1star1star1star1star