8 december 2022

5 meest geleasde personenauto’s van 2022

Bent u op zoek naar een nieuwe leaseauto en benieuwd wat de meest geleasde personenauto’s zijn onder onze de leaserijders van ROS finance? In dit artikel zetten wij de populairste leaseauto’s van 2022 voor u op een rij.

  1. Volkswagen Golf
  2. Mercedes-Benz C-klasse
  3. Volkswagen Polo
  4. Mercedes-Benz A-klasse
  5. Tesla Model 3
  6. Leasen bij ROS finance

1. Volkswagen Golf

Het meeste geleasde model in 2022 bij ROS finance is, niet geheel verrassend, de Volkswagen Golf. Deze personenauto is al jarenlang een populaire auto onder Nederlandse automobilisten. Met zijn stijlvolle uiterlijk, krachtige motoren en geweldige rijeigenschappen is de Volkswagen Golf de perfecte keuze voor autoliefhebbers. De Golf staat bekend om de betrouwbare prestaties, terwijl het uiterlijk ook een grote aantrekkingskracht heeft. Het interieur is modern en biedt een comfortabele en geraffineerde ervaring. De Golf is verkrijgbaar met verschillende uitrustingsniveaus, waardoor er altijd een perfecte optie is voor elke bestuurder.

Daarnaast beschikt deze Duitse personenauto over een uitstekende brandstofefficiëntie, waardoor het mogelijk is om te genieten van een lange rit zonder (te)veel geld uit te geven aan benzine. De Golf is ook uitgerust met veel moderne opties, waaronder een navigatiesysteem, een panoramisch dak en een premium audiosysteem. 

Of u nu op zoek bent naar een betrouwbare en stijlvolle auto, of wilt genieten van alle gemakken van moderne technologie, de Volkswagen Golf heeft het allemaal. In onze lease voorraad vindt u maar liefst 900 Volkswagen Golf modellen. Bekijk hier ons huidige aanbod.

2. Mercedes-Benz C-Klasse

De Mercedes-Benz C-Klasse, de nummer twee in deze lijst, is een luxueuze en veelzijdige personenauto die perfect is voor dagelijks gebruik. De C-Klasse combineert kracht, comfort en prestaties in een stijlvolle auto. Of u nu op zoek bent naar een auto voor dagelijks gebruik of voor speciale gelegenheden, de C-Klasse is de perfecte keuze. Met een krachtige motor en een modern design biedt de C-Klasse een ongeëvenaarde combinatie van prestaties en stijl.

Het model is ontworpen met een stijlvolle buitenkant en een luxe interieur dat uitgerust is met de modernste technologie. De C-Klasse is beschikt over een breed scala aan veiligheidsfuncties, waardoor u zich veilig en comfortabel kunt voelen.

Wanneer u op zoek bent naar een nieuw of tweedehands model van de Mercedes-Benz C-Klasse, klikt u hier voor de beschikbare modellen.

3. Volkswagen Polo

De Volkswagen Polo is een iconisch model van Volkswagen, dat al jarenlang geroemd wordt om zijn hoogwaardige prestaties en uitstekende rijeigenschappen. Het is een praktische personenauto met een robuust ontwerp en een uitstekende prestatie-ervaring. 

De Polo staat bekend om de lange geschiedenis, waarvan de eerste versie in 1975 werd geïntroduceerd. De Polo heeft door de jaren heen vele innovatieve technologieën geïntroduceerd, waaronder de Turbocharged Direct Injection (TDI) motor, die een verbeterde respons en betere prestaties biedt. De auto is ook uitgerust met een uitgebreid scala aan veiligheidsvoorzieningen, waaronder ABS, ESP en airbags, waardoor de rijervaring nog veiliger wordt. De Volkswagen Polo is een betrouwbare en veelzijdige auto, die zowel zakelijke als particuliere bestuurders aanspreekt. Het is een auto die een optimale balans biedt tussen prestaties, comfort en vermogen, waardoor het een ideale keuze is voor mensen op zoek naar een betrouwbare auto.

Stap jij binnenkort in jouw nieuwe Volkswagen Polo? Bekijk onze ruimte lease voorraad voor de ruim 750 beschikbare modellen.

4. Mercedes-Benz A-Klasse

De Mercedes-Benz A-Klasse is een superieure personenauto uit het Duitse Stuttgart. Het is een luxueuze wagen met een krachtige motor en een uitstekende prestatie. De Mercedes-Benz A-Klasse is de perfecte personenauto voor u, als u op zoek bent naar een personenauto met veel stijl en prestaties. De krachtige motor en het uitgebreide onderhoudsschema maken de A-Klasse tot een betrouwbaar model. De A-Klasse is ook voorzien van tal van innovatieve technologieën, zoals elektronisch gestuurde versnellingsbakken, adaptieve dempers en een geavanceerd veiligheidssysteem. Met de Mercedes-Benz A-Klasse kunt u er zeker van zijn dat u altijd in stijl rijdt. 

Bent u geïnteresseerd in het leasen van een Mercedes-Benz A-Klasse? Bekijk onze ruimte lease voorraad voor ruim 400 modellen.

5. Tesla Model 3

De Tesla Model 3 is één van de personenauto’s die de wereld aan het veranderen is. Met zijn revolutionaire prestaties, innovatieve technologie en milieuvriendelijke aard is de Model 3 de perfecte auto voor het moderne tijdperk. Met een krachtige elektrische motor die een topsnelheid van 260 km/h haalt, is dit een personenauto die u overal naartoe brengt. De batterij zorgt voor een bereik van 500 km, waardoor u meer tijd hebt om te genieten van de rit. Met een touchscreen interface, Autopilot-functies en een uitgebreid entertainment pakket heeft de Tesla Model 3 alles wat u nodig heeft om optimaal van uw reis te genieten. De Model 3 is ook een milieuvriendelijke auto. De elektrische motor produceert geen uitlaatgassen en het is momenteel een van de meest energie-efficiënte auto's op de markt. De uitstekende prestaties, innovatieve technologie en milieuvriendelijke aard maken de Tesla Model 3 de perfecte auto voor het moderne tijdperk.

Zou u de Tesla Model 3 willen leasen bij ROS finance? Bekijk dan de beschikbare modellen in onze lease voorraad.

Leasen bij ROS finance

De vijf meest geleasde personenauto's van 2022 bij ROS finance bieden elk iets anders voor de bestuurder. Of u nu op zoek bent naar een betaalbare auto, een luxe auto of iets daar tussenin, er is altijd een personenauto die bij uw behoeften en wensen past. Neem de tijd om de verschillende mogelijkheden te vergelijken in onze lease voorraad

Of u nu uw favoriete model bij ons of bij een andere dealer of garage hebt zien staan, in beide gevallen is financial lease via ROS finance mogelijk. Binnen 24 uur rijdt u de weg op tegen een vast en laag bedrag per maand. Met behulp van onze lease calculator berekent u snel uw maandelijkse leasebedrag.

Ook interessant