7 mei 2019

5 zuinige benzineauto's in de praktijk

Afgelopen week werd de top 50 zuinigste auto’s weer geüpdatet. Deze lijst met auto’s werd ingedeeld op werkelijk verbruik van mobilisten en op motor: benzine- en diesel. In deze blog lichten wij 5 van deze personenauto’s uit, zodat u het zoekwerk naar de zuinigste benzineauto bespaart blijft. Deze auto’s kunt u met financieren met financial lease via ROS finance, tegen een vast, laag maandbedrag. 

Benzinemotoren

1. Suzuki Celerio

De Suzuki Celerio is compact van buiten en groots van binnen. Deze personenauto is ontworpen om gemak te bieden aan alle inzittenden. De Suzuki Celerio rijdt 4,7/100 km en is daarmee de zuinigste auto in het rijtje van benzinemotoren. Deze comfortabele auto is bij onze dealers al te leasen vanaf €107,50 per maand, met een looptijd van 60 maanden en een slottermijn van €1.675.

Ook rondrijden in een Suzuki Celerio? Bekijk onze lease voorraad. 

2. Hyundai IONIQ

Dat de Hyundai IONIQ in dit rijtje thuishoort, is voor ons wel duidelijk. Dit is namelijk de eerste auto ter wereld die de keuze biedt uit 3 verschillende elektrische aandrijflijnen, namelijk: elektrisch, plug-in hybride en hybride. Daarnaast rijdt de Hyundai IONIQ slechts 4,8/100 km. Deze koploper is bij onze dealers te leasen vanaf €304,12 per maand, met een looptijd van 72 maanden en een slottermijn van €5.613.

Bekijk de Hyundai IONIQ in onze lease voorraad. 

 3. Toyota Yaris Hybrid

De Toyota Yaris Hybrid maakt deel uit van de derde generatie van de Yaris. Deze hatchback komt met 3 of 5 deuren en is een ruime auto waarbij de koffer en zitruimte in hetzelfde bouwvolume zitten. De Hybrid rijdt net als de Hyundai IONIQ slechts 4,8/100 km. Deze ruime auto is bij onze dealers al te leasen vanaf €159,65 per maand, met een looptijd van 60 maanden en een slottermijn van €2.488.

Bekijk de Toyota Yaris Hybrid in onze lease voorraad. 

4. Nissan Pixo

De Nissan Pixo is de een-na goedkoopste auto die men op de Nederlandse markt nieuw kunt kopen. De enige auto die nog goedkoper is, is de Suzuki Alto. Naast goedkoop is de Nissan Pixo ook een zuinige auto met benzinemotor en rijdt 5,1/100 km. Deze is bij onze dealers al te leasen vanaf €77,01 per maand, met een looptijd van 60 maanden en een slottermijn van €1.200.

Ook rondrijden in een Nissan Pixo? Bekijk onze lease voorraad. 

5. Toyota Prius 

Deze middenklasse auto was wereldwijd het eerste hybride voertuig dat in serieproductie werd genomen. Daarmee verenigde de Toyota Prius voor het eerst een benzinemotor met een elektromotor. De Toyota Prius rijdt net als de Nissan Pixo 5,1/100 km. Deze is bij onze dealers al te leasen vanaf €172,48 per maand, met een looptijd van 60 maanden en een slottermijn van €2.688.

Bekijk de Toyota Prius in onze lease voorraad. 


Bent u ondernemer of zzp’er en wilt u een één van deze zuinige benzineauto’s leasen met financial lease? Vul uw informatie in in de leasecalculator en vraag een vrijblijvende offerte aan, waar u nu dus zelfs kunt kiezen voor een looptijd van 72 maanden. U kunt al binnen 24 uur rondrijden in uw leaseauto!

Ook interessant