8 december 2020

Ontvang tot €5000,- subsidie voor elektrische bedrijfswagens in 2021

 

Het ontstaan van de subsidie

In het klimaatakkoord is afgesproken dat vanaf 2025 ongeveer dertig Nederlandse steden een zero emissiezone invoeren voor stadslogistiek. Dit betekent dat er alleen elektrische bedrijfswagens en elektrische vrachtwagens deze gebieden mogen betreden. Om alvast een stap in de goede richting te zetten maakt de subsidie zijn intrede. 

Daarbij speelt het klimaatprobleem al jaren in onze samenleving. Steeds meer initiatieven worden uitgevoerd om zo de CO2 uitstoot te verminderen. In het klimaatakkoord staat dat in 2030 alle nieuwe auto’s die op de markt worden gebracht emissieloos moeten zijn. Elektrisch rijden is hier hetgeen wat het klimaatakkoord tot een succes gaat brengen.

 

Wat zijn de voorwaarden voor de subsidie? 

Het is in 2021 mogelijk om tot 10% van de aanschafprijs met een limiet van €5.000,- te ontvangen, wanneer u een nieuwe elektrische bedrijfswagen aanschaft. Hierna wordt dit bedrag geleidelijk afgebouwd per jaar. Wanneer u interesse heeft in deze subsidieregeling, let er dan op dat de actieradius minimaal 100 kilometer moet bevatten. Tot slot is er een limiet op het aantal aangevraagde subsidies per bedrijf ingesteld.

 

Elektrische bedrijfswagens bij ROS finance

De leasevoorraad van ROS finance bestaat uit een ruim aanbod aan elektrische bedrijfswagens. Hieronder vindt u een lijst met interessante opties:
 

 

Mercedes-Benz eVito

Wanneer u als ondernemer kiest voor de Mercedes-Benz eVito beschikt u over de eerste elektrische bestelwagen in zijn klasse. Daarnaast bent u gegarandeerd van een grote laadruimte, luxe bekleding met verwarming en ingebouwde navigatie.

Mercedes-Benz eVito | ROS finance

 

 

Nissan E-NV200

De Nissan E-NV2020 is er voor elke ondernemer die niet de grootste elektrische bedrijfswagen nodig heeft, maar eentje die voldoende ruimte biedt om alles gemakkelijk te vervoeren. Met de schuifdeuren aan de zijkant is het mogelijk om snel uw goederen in of uit te laden.

Nissan E-NV200 | ROS finance

 

 

Volkswagen e-Crafter

Vanaf 2019 is de Volkswagen e-Crafter te verkrijgen in Nederland. Een interessante optie voor de ondernemer die elektrisch wil rijden. De e-Crafter beschikt over opties als zijschuifdeuren, ingebouwde navigatie en verschillende parkeersensoren.

Volkswagen e-Crafter | ROS finance

 

 

Renault Kangoo Z.E.

De Renault Kangoo Z.E. is van alle genoemde opties de elektrische bedrijfsauto die het langst in Nederland rondrijdt. Nog steeds is deze klassieker ontzettend populair en wordt deze bij ROS finance veel aangevraagd. Lease nu een Renault Kangoo Z.E. vanaf €100,- per maand.

Renault Kangoo Z.E. | ROS finance

 

Maandelijks schaffen tientallen mensen een bedrijfswagen aan met financial lease. Ook wanneer u een bedrijfswagen bij een autodealer of ergens anders online heeft gezien, kunt u deze aanschaffen met financial lease via ROS Finance.

Ook interessant