20 augustus 2019

5x populaire automaten om te leasen 2019

Bij ROS finance vindt u niet alleen handgeschakelde auto’s in de leasevoorraad, maar ook een groot aanbod automaten. In Nederland worden automaten steeds populairder. Dit hangt samen met de toenemende populariteit van elektrische en hybride auto’s. Deze zijn namelijk standaard uitgerust met een automaat. 

In deze blog lichten wij een aantal automaten uit om te leasen, zodat u het zoekwerk naar de voor u perfecte automaat (wellicht) bespaart blijft.

1. Fiat 500 leasen vanaf €150 / mnd

Met zijn compacte maten en voldoende ruimte voor inzittenden, is de Fiat 500 een goed bruikbare, hippe stadsauto. De Fiat 500 leasen bij één van onze dealers? Dat kan, al vanaf €100,32 per maand, met een looptijd van 60 maanden en een slottermijn van €1.987. Profiteer van de voordelen van de Fiat 500, zoals: airconditioning, ABS, autotelefoonvoorbereiding met bluetooth, audio installatie, stuurbekrachtiging, 16’’ lichtmetalen velgen en schakelmogelijkheid aan het stuurwiel.

Bekijk Fiat 500 automaten in onze lease voorraad. 

2. Volkswagen Golf leasen vanaf €165 / mnd

De Volkswagen Golf is niet alleen een stijlvolle, veilige auto, maar daarnaast ook nog eens erg zuinig in gebruik. In onze leasevoorraad vindt u vele modellen van de Volkswagen Golf terug. Vanaf €111,49 per maand kunt u via onze dealers een Volkswagen Golf rijden. Hierbij geldt een looptijd van 60 maanden en een slottermijn van €1.738. Ontdek handige specificaties van de Volkswagen Golf: airconditioning, ABS, hill hold functie, ESP, elektronische remkrachtverdeling, stuurbekrachtiging (snelheidsafhankelijk) en audio-navigatie full map.

Ook een Volkswagen Golf automaat rijden? Bekijk onze lease voorraad. 

3. Toyota Yaris leasen vanaf €150 / mnd

Deze compacte, maar toch ruime personenauto kunt u via de ROS finance dealers al leasen vanaf €137,66 per maand, met een looptijd van 60 maanden en een slottermijn van €2.725. De automaat is o.a. voorzien van 16’’ lichtmetalen velgen, stuurbekrachtiging, automatische dimlichten, een regensensor en achteruitrijcamera. 

Ook een Toyota Yaris rijden? Bekijk onze lease voorraad. 

4. Opel Astra leasen vanaf €150 / mnd

De Opel Astra is bij onze dealers al te leasen vanaf €150,82 per maand, met een looptijd van 60 maanden en een slottermijn van €2.350. Deze strakke middenklasser uit het C-segment beschikt over airconditioning, cruise control, ESP, ABS en 19’’ lichtmetalen velgen.

Bekijk de Opel Astra’s in onze lease voorraad.

5. Skoda Superb leasen vanaf €206 / mnd

Een zeer representatieve leaseauto voor u als zakenman/vrouw is de Skoda Superb. Via ROS finance least u de Skoda Superb vanaf €206,98 per maand, met een looptijd van 60 maanden en een slottermijn van €3.225. De ruime personenwagen beschikt over fijne specificaties, zoals Electronic Climate Control, stereo installatie, airconditioning, cruise control en 18’’ lichtmetalen velgen. 

Bekijk de Skoda Superb’s in onze lease voorraad. 

Bent u op zoek naar een ander soort leaseauto? Bekijk hier de volledige lease voorraad van ROS finance. 

Ook interessant