10 augustus 2022

Aanhangwagens en verkoopwagens

Aanhangwagens en verkoopwagens zijn essentieel om uw bedrijf uit te breiden. Met ROS Equipment Lease kunt u terecht voor de juiste leaseoplossing, of u nu een eenvoudige enkelasser of een uitgebreide drieasser nodig heeft.

Het voordeel van leasen is dat u direct eigenaar wordt, zonder dat u de volledige aankoopprijs in één keer hoeft te betalen. Wij regelen de betaling en u betaalt maandelijks de aanschafwaarde terug. Bovendien is de rente die u over de looptijd betaalt fiscaal aftrekbaar, wat u nog meer voordeel oplevert.

Als u liever lagere maandelijkse lasten wilt, bieden we u de mogelijkheid om een deel van de aankoopprijs aan het begin of het einde van de overeenkomst in één keer te betalen. Hierdoor worden uw maandelijkse kosten lager. U bepaalt zelf hoe de financiering eruit komt te zien.

Heeft u al een specifieke aanhangwagen of verkoopwagen op het oog? Of wilt u meer informatie over onze lease mogelijkheden? Ons team staat klaar om samen met u het beste leasevoorstel te vinden. Neem contact met ons op.
 

Ook interessant