10 augustus 2022

Aanhangwagens en verkoopwagens

Heeft u geld nodig om uw bedrijf uit te breiden met een aanhangwagen of verkoopwagen in alle soorten en maten? Of het nu gaat om een eenvoudige kale enkelasser of een grote drie asser met alle mogelijkheden: het is mogelijk. U bent bij ROS Equipment lease op de juiste plaats voor het juiste leasevoorstel.

Het voordeel die het leasen van een aanhangwagen of verkoopwagen met zich mee brengt, is dat u direct de eigenaar wordt en daarnaast niet eenmalig de gehele aankoopsom hoeft te betalen. Wij regelen de betaling en u lost maandelijks een bedrag af. De rente die u over de periode betaalt, is fiscaal aftrekbaar, wat nog meer voordeel voor u oplevert.

Wilt u liever lagere maandlasten? Dat is mogelijk door aan het begin of het einde van de overeenkomst éénmalig een deel van de aankoopsom direct te betalen. Hierdoor worden de maandelijkse lasten voor u lager. Dit is geheel zelf te bepalen door u.

Heeft u een aanhangwagen of verkoopwagen op het oog of wilt u meer informatie over de lease mogelijkheden? Wij helpen graag om samen met u tot het beste leasevoorstel te komen.

Ook interessant